ولی چون تو ی ساختمانیم گاهی اتفاقی روبرو میشیم ک واقعا دلم نمیخواد حتی همون ی لحظه هم ببینمشون اینقدر ک منو اذیت کردن... دعا کنید خونه دار بشم برم پشت سرم هم نگاه نکنم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
البته من یه اشنایی دارم یه مدت با همه شون قط رابطه بود تو یه ساختمونم هستن بعد انقد ریلکس خونشونو تغییر دکوراسیون داد اصلا فکر تعویض خونه نبود بعد یه مسایلی پیش اومد باز جون جونی شدن
هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!! شاید نوار بهداشتیه
چه شرایط سختی واقعا تمام تلاشتو بکن البته من یه اشنایی دارم یه مدت با همه شون قط رابطه بود تو یه ساخ ...
من واقعا دلم نمیخواد فعلا باهاشون ارتباطی داشته باشم چون یادم نرفته تحقیر کردناشون بعدا نمیدونم چی پیش میاد ولی فعلا تصمیمم اینه قطع رابطه رو ادامه بدم چون اینطوری آرامشم خیلی بیشتره
قربونت؛منم مثل شما تو یه ساختمونم باهاشون؛بد نیستن؛ ولی من این شرایط رو دوست ندارم.قبلن سر هر مسئله ...
منم الان کاری بهشون ندارم اینا واقعا عصبی میکنن آدمو هرچقدر دور باشم ب نفع خودم و زندگیمه منم برعکس قبل الان زیاد ب لحاظ فکری درگیرشون نمیشم فقط وقتی روبرو بشیم باز بهم میریزم