2777
2789
عنوان

خانمای عزیزی که از همسرتون جداشدین

817 بازدید | 24 پست

خانمای عزیز میشه از مزایا و معایب سختی های طلاق بگذارید دارم دیونه میشم بسکه دودوتا چهارتا میکنم یه دختر یکساله دارم ۷ ساله ازدواج کردیم ۴ سال اولش گفت دانشجوام نمیتونم کار کنم بعدش گفت سربازم الان دوماهه سربازیش تموم شده سرکار نمیره تاهم‌میگیم کار میگه شما چقدر عجله دارید خانوادش هیییچ حمایتی هیچوقت نکردن الانم براشون مهم نیست شوهرم عاشق خوابه شب بیدار بازی میکنه تمام روز یا اکثر ساعتها میخوابه با بچه به هیچ عنوان وقت نمیگذرونه اصصلاااا توی کارهای خونه کمک نمیکنه خرید یا اشغالا رو به زور و با دعوا میبره دیگه خسته شدم....

وقتی. سرکار نمیره. پس چی. میخورین؟

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی. سرکار نمیره. پس چی. میخورین؟

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
تا دوماه پیش که حقوق سربازی هرچند کم بود اما بود الانم دوماهه داریم قرض میکنیم از بقیه

ای. بابا. اینکه. نشد زندگی

الان فرض بر این کن ک طلاق گرفتیبرام بگو با دخترت میخوای چیکار کنی؟؟؟خونه مستقل داری؟؟؟؟؟خرجی دخترت ر ...

من ار این تاپیک فقط بار روانیش برام مهمه خودم خونه دارم و تحصیلات دارم میتونم کار کنم

شوهرت خوش اخلاقه چون نه کاری می کنه نه زحمتی می کشه نه تحت هیچ فشاری هست

انگار داره خونه مامانش زندگی می کنه

هر وقت یه تکون خورد دوزار پول درآورد و باز اخلاقش خوب موند بعد میشه گفت خوش اخلاقه

با طلاق چی رو قراره از دست بدی؟ 

توی فرهنگی هستی که اسم شوهر خیلی مهمه؟ 

ظاهرا ین تنها خاصیت وجود این مرد توی زندگی شماست

و خدا برای من کافیست.....