2777
2789
عنوان

اگه یه پسر سی ساله مطلقه

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 29 پست

تو به دختر بچه ای هستی افتادی تو چنگال یه دیو و ابن وابستگی که بهش داری بخاطر کودکی بدی بوده که داشتی من خودم تو سن ۱۶ سالگی تو چنگال همچین دیو کثیفی افتادم که کلی از بچگی من سواستفاده کرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحت نشی . مادرانه میگم بهت که دوست داشتن چنین فردی توسط ادم با سلامت روان کامل رخ نمیده . حتما برو پیش روانشناس و خودتو گرفتار این ادم نکن لطفا .

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

شاید الان احساست بهش عشق باشه درک میکنم چون زیر ۱۸ هستی اما چند سال دیگه خیلیییی پشیمون میشی!

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻

تو مشکل داری کاربریتم داستانه

من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید بخون.

در مورد تله های روانی که افراد از بچگی دچارش هستن.

شما درگیر تله خودکم بینی و شرم و نقص هستی احتمالا. به همین دلیل ناخواسته جذب افرادی میشی که این تله رو در تو فعال کنن.

پیش مشاور زیاد رفتم قرصم میخورم ولی ...

من خودم از 15 سالگی عاشق شدم 5 ساله گرفتارم ولی هیچ وقت غرورم و خورد نکردم خیلی هم زجر کشیدم ولی ترجیح میدم به خود خوری ادامه بدم تا برم دوباره بهش بگم دوست دارم اما شما داری مثل مجنون های روانی رفتار می‌کنی توی تیمارستان مشابه شما زیاد هست اگه ادامه بدی دیونه میشی نگرانتم خودت و سرگرم یه چیزی کن من خودم و غرق درس و خانواده کردم از مجازی هم دور شدم

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋✨️ 

احساس میکنم سرکاریه

ولی اگه راست بگی، باید بری روانشناس چون جذب شدن نسبت به همچنین مردی ریشه از مشکلات درونی داره.

عشق نیست فقط شخصیت شما احتمالا شخصیت چسبنده هست

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

احساس میکنم سرکاریهولی اگه راست بگی، باید بری روانشناس چون جذب شدن نسبت به همچنین مردی ریشه از مشکلا ...

عزمزمه مگه مریضم دروغ بگم 

خدا لعنتم کنه اگه دروغ یگم😐🫠