2777
2789
عنوان

جاری و شوهر عنتر

4430 بازدید | 93 پست

خانما من جاریم به شدت پرحرف پررو برون گرا هست از اوناس که دایم خودشو تعریف میکنه ادب سرش نمیشه مردو زن نمیشناسه هر حرفی رو راحت میگه جلوی شوهرم جوری لباس میپوشه خم شدنی سینه هاش دیده میشه دامن میپوشه از زانو پاهاش بیرون میذاره جوریم میشینه تو صندل همه جاش معلومه شوهرشم مثل گاو هست کاریش نداره....شوهر من یک آدم  قلب مشکیه منو نمیذاره حتی روسریم از سرم بیرون بیفته یا مثلا پام بیرون باشه رفته بودیم شمال شوهرش بلوزشو درآورده لخت زنشو بغل کرده خوابیده درم باز گذاشته قشنگ قابل رویت هست شوهر من جلوشون حتی دستمم نمیگیره چه برسه این کارا..‌‌‌...چندباری متوجه شدم شوهرم نگاش میکنه یا مثلا هی میگه بهش بیا گیلاس بخور....منم فکرای بد میاد سراغم از اینکه شوهرم بهش نگاه کنه حرف بزنه متنفرم....فک کن سر سفره ۴۲ سالشه جلو همه پدرشوهرم اینا و شوهرم هی میگه برام خواستگار پیدا شد گفتم متاهلم....من خوشگلم من با کلاسم من سنم کمه و از اینجور حرفا.....کلا آدم سمی هست انرژی منفی خیلی ازش میگیرم خیلی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متنفر از این جور آدما ... شوهر بیشعورت باعث شده حالا اینجوری حس  بهش پیدا کنی  حس مقایسه منظومه .  ارتباطت رو قطع کن.  اون بزرگترها یا شما 

من مامان  دو تا  فرشته  ام .دخترم  هلن  و  پسرم کارن.... معجزه  های خدا  تو  زندگی  ایم..خدایا  ممنونم
وای ترو جون هرکی دوست داری باهاش رفت و آمدتو قطع کن این چه آدمیه ؟چطوری تحملش میکنی؟چه رو اعصابه

کاش میتونستم واقعا تو عذابم من از خدامه نبینمشون ولی شوهزم برادرشو کنار نمیذاره

کاش میتونستم واقعا تو عذابم من از خدامه نبینمشون ولی شوهزم برادرشو کنار نمیذاره

چطوروقت میکنید که همو ببینن

من مامان  دو تا  فرشته  ام .دخترم  هلن  و  پسرم کارن.... معجزه  های خدا  تو  زندگی  ایم..خدایا  ممنونم