2777
2789

چه رفتار هایی نشون میده زنه؟یا دخترش؟یا اطرافیان

کسایی که ما دوستشون داریم هیچ‌وقت ما رو ترک نمیکنن و همیشه میتونی اونارو تو قلبت پیدا کنی. صلوات برایروح کسی که نوشابه رو اختراع کرد:)))) عضو ستاد نه_ به_ تعلیق🥲// تاپیکای قبل اردیبهشت رو اصلا گردن نمیگیرممم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با لبخند ملیح بهت خیره میشن 😂🤣🤣

مدام بوس کردن و من چقد تورو دوست دارم جزوش حسابه؟😂

کسایی که ما دوستشون داریم هیچ‌وقت ما رو ترک نمیکنن و همیشه میتونی اونارو تو قلبت پیدا کنی. صلوات برایروح کسی که نوشابه رو اختراع کرد:)))) عضو ستاد نه_ به_ تعلیق🥲// تاپیکای قبل اردیبهشت رو اصلا گردن نمیگیرممم
میشینه پیشت میگهپسرم خیلی اقاست خیلی خانواده دوسته خیلی مهربونه😂هردفعه هم با نیش بااااز بهت خیره می ...

من هردفعه رومو اونوری میکردم پسره زل زده بود هرجا میرفتم دنبالم میومد ولی باز به خودم گفتم نه بابا چیزی نیست

🤣🤣🤣🤣 اره فک کنم

واییی فک کردم شاید اشتباه کردم ولی خانوادگی هعی منو ماچ بوس میکردن اه اه منم استرس گرفته بودم اصلا