2777
2789

همش فضولی همشش 

وای چقدر درامدته؟ 

وای شوهرت چقدر میگه؟

بچه نمی خوای بیاری؟

یکی کمته ها ماشالا سالمی چندتا بیار باهم بزرگ شن

وای چرا اینطور لباس می پوشی؟

و.....

انگار پنج سالمه مثلا 

مامانمم هی منو از بغل نیشگون میگیره میگه یه وقت چیزی‌ نگی زشته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی؟ اجازه میدی باهات اینجوری صحبت کنن؟ 

هرچی از دهنت در میاد بهش بگو اصلانم زشت نیست

من از همون بچگیم نفری یه حرف زدن وقتی توپیدم بهشون دیگه جرعت نکردن دهن گشادشونو باز کنن! 

مهم نیست حرفت  ، مهم نیست نظرت مهم نیست بودنت مهم نیست رفتنت مهم نیست سرد بودنت مهم نیست ازم متنفر بودنت مهم نیست زندگی  . رفتی اومدی موندی میخوای بیای؟ ب درک  . #منت‌هیچ‌احدوناسیونکشیم  . خودت مرد خودت باش! 
مال ما شکر خدا همشون مردن نمی‌دونم چرا بیشتر پیرزنا انقدر بدجنسن

والا بخدا 

بعد سرو ته بچه ها و نوه هاشون رو جمع بکنی یکیشون ادم حسابی نشده ولی مدام اینا تو زندگی بعدی دخالت می کنن

اصن همکلام نشو باهاشون. سرتو بکن تو گوشیت

حتی نگاشونم نمی کنم ولی خوب تک تک این حرفا رو مخمه 

به خودمم نگن به مامانم می گنن مامانمم زارت میاد به من میگه اعصابمو خراب می کنن

یعنی چی؟ اجازه میدی باهات اینجوری صحبت کنن؟ هرچی از دهنت در میاد بهش بگو اصلانم زشت نیستمن از همون ب ...

یکی نیست مامان خودمو کنترل کنه 

اونا هم چیزی تو روم نگن مامانم میاد تند تند حرفاشون انتقال میده 

اصلا رو مخ 

یکی نیست مامان خودمو کنترل کنه اونا هم چیزی تو روم نگن مامانم میاد تند تند حرفاشون انتقال میده اصلا ...

من که با مامانمم همون بچگیم برخورد جدی داشتم دیگه مامانمم چیزی نمیگه

خیلی جدی باهاشون یه بار برخورد کنی دیگع چیزی نمیگن

مهم نیست حرفت  ، مهم نیست نظرت مهم نیست بودنت مهم نیست رفتنت مهم نیست سرد بودنت مهم نیست ازم متنفر بودنت مهم نیست زندگی  . رفتی اومدی موندی میخوای بیای؟ ب درک  . #منت‌هیچ‌احدوناسیونکشیم  . خودت مرد خودت باش!