2777
2789

دیشب خونشون جشن بود و من بشدت خونریزیم شدید بود پیش بینی نکرده بودم خونریزیم اونجا انقدر شدید بشه با همه ی اینها چندین لایه نوار و پارچه گذاشته بودم از قبل منتو بلند ضخیم پوشیده بودم 

خیلی کار کردم با اینحالم و فکنم ی دلیل شدید شدن خونریزیم همین بود

با تمام مراقبت هایی ک کردم متاسفانه تخت دوستم خونی شد و من متوجه نشدم و امروز تو حرفامون باهم بهم گف اینطور شده

خیلی خجالت کشیدم رسیع اینجا تاپیک زدم ک حجم انبوهی از کاربرا  بمنم پریدن 

اینکه وای چقدر بی احتیاط 

چرا اصلا رفتی 

چرا صدلایه نپوشیدی به جا پنجاه تا لایه 

بیچاره دوستت

من بودم میزدم تو صورتت

من بودم دیگ رات نمیدادم

من بودم پول لحاف و تشکمو میگرفتم 

خلاصه خیلی دلخور شدم منتظر بدم دوستمم همچین برخوردی داشته  باشه

ولی به جاش برگشت بمن گف فداسرت واسه هرکسی ممکنه پیش بیاد حتی خودش انقدر تو این چندسال دوست خوبی براش بودم و کمکش کردم ک چهارتا لکه خون ارزششو نداره ازت ذره ای دلخور بشم

مامان دوستم بهم گف ببخشید اگ میدونسم پریودی نمیزاشتم انقدر کار کنی

هرچیم گفتم هزینه خشکشویی بدم قبول نکردن گفتن اصلا ذره ای مهم نیس مگ چیه قتل نکردی که🥲🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آفرین بهش.ولی رو تخت کسی نخابین لطفا. حتی اگه خودش تعارف کنه

اخه عزیزم من ک دوستم باهم خیلی صمیمی هستیم الان۸ ساله باهم دوستیم خیلی شبا خونه همدیگه خوابیدیم خب معلومه رو تخت همم خوابیدیم خیلی

دوستم میدونس من پریودم دیشب خودم بهش گفتم به محض اینکه لکه خون دیدی رو لباسم بهم بگو بعدشم ما باهم خ ...

خب پس چرا ازت کار کشیدن

تو پریودی کار سنگین نکن❤

دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگ‌ترین بهانه‌ی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤