2777
2789

ازم بزرگتره ولی یک مفت خوره روانیهه .. صب تا شب باهاش دعوام . پشت کنکوریه درسم نمیخونه اولش گفتیم ولش کن خستست حتما از درسا ولی دو ساله وعضش همینه تو خونه که کمک نمیکنه من و مامانم نوبتی غذا درست میکنیم و ظرف میشوریم این فقط بخور بخوابه وحشیه وحشی !!نماز میخونه.. قرآن میخونه .. ولی با این اخلاقش ایمانش بخوره تو سرش . چند روز پیش باهاش دعوا کردم .. داشت یه گندی میکاشت منم مچش و گرفتم شروع کرد به دعوا فش دادن با اون ناخونای بلندش گردنم رو گرفت با تمام زورش فشار داد که خفم کنه قصد کشت داشت اینو فقط منی که دستش رو گردنم بود میفهمم( بار اولش نیست قبلن هم زیاد اینجوری گردنمو فشار داده که خفه کنه برا همین میگم روانیهه ) مامانم جولوشو گرفت خوب که ول کرد گفت حیف که نمی تونم وگرنه میکشتمت یعنی این حرفش بدجور قلبمم و شکست فک کن خواهرت جلو روت وایسه بگه خیلی دلش میخواهد بکشتت یا اون ناخوناش گردنمو زخم کرد تا چند روز بود رد زخمش موندم جای دستشو رو گردنم میبنه خجالت نمیکشه ؟ یا افتخار میکنه یه خودش؟

اینی که میگم مفت خوره واسه اینه که صب تا شب فقط میخوره مامانم وقتی خونه نیست میره واسه خودش ماکارونی درست میکنه میخوره انگار که خر تو خره این خونه هر چی مواد تو یخچاله قبل ازین که به سر سفره برسه أین خورده چهار تا خوراکی مامانم میاره خونه قبل ازین که به دهنم برسه أین خورده سهم منو چندش هم هست کثافت میره به خیار رب میزنه میخوره هر چی خیاره رو این تموم کرده .با همسن چیزا خودشو سیر میکنه ناهار که صداش میزنیم نمیاد بخوره مگر اینکه غذا باب میلش باشه بیاد بخوره .. مگه دختر علاحضرتی تو؟  موم استفاده میکنم تو اتاق وسط فرش تمام فرشارو چسبونکی کرده آخه یکی نیست بگه روانی این کارا برا تو حمومه  مامانم بردتش دکتر گفته افسردگیه ولی این افسرده نیست روانی خالصه  سر اینکه افسردس همش من کوتاه اومدم مغروره به تمام معنا  جدیدن یک بازی جدید شروع کرده یه خاطر اینکه ازش یدم میاد چند هفتس نرفتم تو اتاقم چون اتاقمون مشترکه .. حالا هر وقت میرم تو اتاق میگه این اتاقه منه گمشو بیرون با اینکه هنوز تختم تو اتاقه وقتی میگم دیوانس یعنی أین فقط من نیستم ازش بدم میاد کل خانواده همینه امروز که بازم دعوا کردیم 😑

طولانی شد ولی گفتم همرو یکدفعه بگم بره

یه توپ دارم قلقلیه /موهای سرم فرفریه / پیام جدید نداشتم/ سرت کلاه گذاشتم😂😀

پشت کنکور بودن حیلی سخته

منبودم هر چی بیماری روانی گرفتم همون موقع بود

تو هم باخواهرت مهربان باش این رفتار چیه خب گناه داره فکر کردی پشت کنکور موندن آسونه عصبی خسته اش

تو هم ک نشستی هر چی میخوره میشمری

تایم انلاین بودن بنده ۱۱_۱۲صبح و شب

موقتیه ازدواج میکنی میری راحت میشی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پشت کنکور بودن حیلی سختهمنبودم هر چی بیماری روانی گرفتم همون موقع بودتو هم باخواهرت مهربان باش این ر ...

اگه یه روز باهاش بودی می فهمیدی چی میگم 

بزن لهش کن ..فقط نگا میکنی تا کتک بخوری ...یه جوری بزنش تا راهی بیمارستان بشه تا دیگه جرات نکنه بهت دست بزنه

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

اه چه رو اعصابه اگه زد تو هم بزنش

به خدا جلو خودرو میگیرم وقتی گردنمو گرفت نفسم بند اومد گفت دیدی یادم بزنمت؟ 

آخی چی بگم این دعواها بین خواهرا زیاد پیش میاد. من و خواهرمم زیاد سر کارهای خونه دعوا داشتیم. این دعواها مقطعی هست تحمل کن تموم میشه میره و این نیز بگذرد....

برای حاجتروایی در تاپیکم با عنوان تاپیک جامع هدیه به حضرت ابالفضل ع شرکت کنید، ولو با یک صلوات. ان شاالله حاجتروا باشین دوستان گلم🤲🌹