سلام بچه ها من یه بی عقلی کردم حالا مثه خر گیر کردم تو گل.من از طریق دوستم با نامزدم اشنا شدم و نامزدم از طریق پسر عموش اشنا شد.درواقع دوستم وپسرعمو نامزدم واسطه ما بودن.چند وقت پیش دوستم گفت فلانی ها یعنی نامزدم و پسرعموش اصلا ادمای خوبی نیستن.جلوی بقیه دوستام گفت..منم خیلی دلم شکست ازش رفتم ب نامزدم گفتم اینطوری گفته..اونم رفت ب پسرعموشگفت پسرعموشم اومد سراغ دوست من ک فلان فلانت بشه چرا این حرفو زدی.حالا دوستم میگه من نمیخشمت ک حرفامونو ب نامزدت گفتی و ابروی منو بردی و از اینستاهم انفالوم کرد.هرچی گفتم ببخش اشتباه کردم.میگه ابی که ریخت زمین دیگع جمع نمیشه.بعد من دیشب هی داشتم بادوستم بحث میکردم ک منو ببخش و ایت حرفا گفت نمیبخشمت منم رفتم پیام دادم نامزدم ک تقصیر تو بود و اگه تو نمیگفتی اینحوری نمیشد.و جون خیلی عصبانی و ناراحت بودم هرجی از دهنم درومد بهش گفتم اونم بلاکم کرد و گفت همه چیز تموم😭تروخدا بگید جیکار کنم از یه طرف عذاب وجدان دوستمو دارم ک نمیبخشم از یه طرف نامزدم باهام قهر کرد.اصلا نمیدونم تقصیر کی بود و باید چیکار کنم😭
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وا این آه نامزدی ای هست با یکم دلخوری بلاک کنه وپ تموم کنه دوستت راست میگفتا فکر کنم ادم اوکی ای نباشه نامزدتت تو هم نباید همچیو بزاری کف دست این و اون که