بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عام خب... داشتیم میرفتیم مهمونی منم رو پای داداش بزرگم نشسته بودم یهو پریود شدم
کلا نمیدونستم چی به چیه، اون یکی داداشم هر هر میخندید میگفت قراره بمیری، یکی دیگه از داداشامم داشت فیلم میگرفت ازم تو اون وضعیت، منم داشتم زار میزدم میترسیدم بمیرم...😑🗿
من مامانم به ابجیم تبریک گفت و خوشحال شد به منم تبریک گفت اما چون داییم تازه رسیده بود خونه اصلا خوشحال نبود یعنی فقط میخواست من یهو سوتی ندم ( چون باید میرفتم پد و اینا بپوشم و اولین بارم بود آخرشم چسب پایینی نوار رو نمیدونستم باید باز کرد فقط با دو چسب کناری وصلش کردم 🤣🤣)
به ابحیم مامانم توضیح داد
لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع) ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمیدونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمیدم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش )