2777
2789
عنوان

چجوری جبران کنم براشون خانواده همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 36 پست
دستمزدش خیلییی میشه نداریم بدیم واقعا فکر نکنم قبول کنه ولی بقیه پیشنهاد ها عالی بود منم گفتم تموم ک ...

خانوادش که کاری نکردن ،از خودش باید تشکر کنید.و جلو بقیه هم تشکر کنید ازش که لطف کرده وقت گذاشته

دستمزدش خیلییی میشه نداریم بدیم واقعا فکر نکنم قبول کنه ولی بقیه پیشنهاد ها عالی بود منم گفتم تموم ک ...

ایشون داره وظیفه‌ی برادریشو بجا میاره حتما شوهرشمام قبل از شما یسری کارا براشون کرده مطمن باش ...بیخیال

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخ اخه چرا ...کم تجربه‌ای حتما

اره یا برنجم شل میشه یا غذا خوشمزه نمیشه 

یا کوکو وا میره خودمونیم خیلیییی خوشمزه میشه غذاهام ولی مهمون میاد گند میزنم

مشاور رایگان ۱۴۸۰  آرامش گرفتن ۱۶۴۰ حرم امام حسین این نیز بگذرد
خانوادش که کاری نکردن ،از خودش باید تشکر کنید.و جلو بقیه هم تشکر کنید ازش که لطف کرده وقت گذاشته

خانواده اشم خیلی کمک کردن اخه زمین و خانوادش دادن بهمون ناهار شکمشون مادرشوهرم پخته چند هفته ای خونشون بودیم تا خونه درست شه خیلی حس بدی دارم دوست ندارم دین کسی گردنم باشه

مشاور رایگان ۱۴۸۰  آرامش گرفتن ۱۶۴۰ حرم امام حسین این نیز بگذرد

گاهی وقتا براش کیک بپز دست شوهرت بفرس یا غذای مورد علاقش رو بفرس براش(چون گفتی تنهایی رو ترجیح میده اینو میگم)

تولدش اینا رو یادتون نره حتنا براش کادو بخرید

باخره ک ازدواج میکنه اون موقع هم سعی کن خیلی خوب و صمیمی باشسد باهاش ینی شمام کاراشو بکنید بیخیال نباشید

هپیشه احترامش رو بیشتر نگه دار و در‌ کل هواشو داشته باشین 

شوهرتم همینطور

درخواست دوستی ندین ب هیییییچ وجه درخواست قبول نمیکنم ❤️
خانواده اشم خیلی کمک کردن اخه زمین و خانوادش دادن بهمون ناهار شکمشون مادرشوهرم پخته چند هفته ای خونش ...

خدا خیرشون بده و براتون نگهشون داره...نگران نباش زندگی کلی بالا و پایین داره و کلی فرصت پیش میاد که براشون جبران کنی ...عجله نکن و معذب نباش❤❤

برادر شوهر من دقیقا همینه همیشه تو سختیا کنار شوهرم بوده ،پدر شوهرم فوت کردن،برادر سوخر منم قصد زن گرفتن نداره از شوهرمم بزرگتره ،ما کاری نمیتونیم برا بکنیم فقط خیلی احترام بهش میزاریم ،جایی میریم براش سوغاتی خوب میخریم ،مادر شوهرمم خیای اخلاقش خوبه یبار براش انگشتر خریدم

خدایا شکرت🌹
براش تولدی جشنی چیزی بگیرید. همین.درضمن این آقا تا مجرده خوبه. همینکه زن بگیره افتضاح میشه 🤦

کی میگه من برادر شوهرم یه خونه داشت پنج تا پله میخورد بعد ما خونه خودمون دادیم دستشون تا خونه بسازن بدون پله خودم وشوهرم همه تعطیلات میومدیم کمکشون آخرم گفتن وظیفتونه چرافکرمیکنی فقط مجردا خوبن یاهرکی زن گرفت زنش اجازه نمیده کمک کنه