2777
2789

مثل کل روز هفته تنهایی سپری میکنم . چرا؟

چون اونجایی که همسرم خواس بریم گفتم نه . اونم لج کرد رفت بیرون نیمد خونه 🥲

فک کن کل هفته رو بشماری جمعه برسه تا بتونی با عزیز دلت خلوت کنی وقت بگذرونی بعدشم بشه این😔

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه مامان

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
داره بارون میباره پنجره هارو باز کردم بارون وتماشا میکنم

چقدر با این حالم بارون میچسبه اما شهر ما آفتابه 🥲

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 

استرس امتحان دارم چون نمیخونم 

نمیخونم چون استرس امتحان نمیزاره تمرکز کنم 

اره ...    

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

تنها و دلم گرفته😣

مث من🥲کلی گریه کردم

من با سردرد،دندون درد،معده درد که دقیق نمیدونم معدمه یا قلبم نشستم تو خونه،دخترمم خوابه،شوهرمم فیزیوتراپ اومده باباشو ویزیت کنه نیست رفته خونه اونا.

حالم خوب نی،انقد حس افسردگی دارم که دارم دیوونه میشم

گفتم برم بیرون دیدم تو گرما و تو این گرونی حال نمیده اصلا

مامانِ پارمیسم،تنها امیدم تو زندگیه🤍
خونه باغ پدرشوهرم هستیمخب عزیزم چرا لج میکنید باهمصحبت کنین از قبل برنامه ریزی کنین ی بار جایی برین ...

اخه تقریبا میشه گفت همیشه میخواد بریم اونجا ‌. 

دیروز برنامه ریزی کردیم که بعد این همه وقت که ی جایی نرفتیم امروز بریم بیرون 

که اینم از امروز 😔حالم خیلی بد شد 

ساعت ده بیدار شدم یه لقمه غذا خوردم شوهرمم که فعلا خوابه معلوم نیس شاید شب بریم خونه مادرشوهرم بیرون که عمرا ببره☹️

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا