2777
2789

منو‌ شوهرم یه شب با هم دعوای بدی کردیم این احمق هم‌پیام داد به مامانم که بیاین دخترتونو ببرین خسته شدم از دستش بااینکه خودشم قبول داره زن‌خوبیم 

مامانمم جوابشو داد که تو خودتم‌بدون ایراد نیستی و فلان

فرداش بابام زنگ زد که چیشده مگه منم تعریف کردم گفت می‌خوای زنگ بزنم باهاش صحبت کنم گفتم باشه 

حالا بابام زنگ زده خیلی تند حرف زده اونم همونطور جواب میداده‌ که دخترت فلانه 

حالا از اون روز دو سه بار رفتم خونه مامانم همش میگن شوهرت آدم مزخرفیه بابات دیگه ازش خوشش نمیاد فلانه, 

با این حرفاشون فقط غصه می‌خورم نمی‌دونم چیکار کنم

دیشب با شوهرم خواستیم بریم سر بزنیم که طولانی نشه قهرشون به مامانم زنگ زدم که کجایین فقط گفت خونه حتی نپرسید که تو کجایی بخاطر همین خیلی ناراحت شدم  که میدونست میخوایم بریم خونش ولی اونطور جواب داد ما هم نرفتیم شوهرم گفت ولش کن

شما باشین چیکار میکنین 😔

شوهرت خیلی اشتباه کرده به مادرت پیام داده. وقتی زن و شوهر دعواشون میشه نباید همون اول به خانواده هاشون بگن. شما الان با شوهرت آشتی کردی ولی مامان و بابات ازش کینه میگیرن چون اونا از دلشون در نمیاد. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگن ها دعوا هاتونو به بیرون از چارچوب دو نفره تون بروز ندین نتیجه اش میشه همین

تقصیر شوهر‌ عوضیمه همیشه به اونا میگه باز مامان بابامم از زبون من حرف می‌کشن منم دلم پره درد دل می‌کنم 

به شوهرم صدبار گفتم نگو ولی 😔

شوهرت خیلی اشتباه کرده به مادرت پیام داده. وقتی زن و شوهر دعواشون میشه نباید همون اول به خانواده هاش ...

اره خب منم همینو میگم صدبار گفتم به خوانوادم نگو ولی هر کار میشه تهدید می‌کنه که الان بهشون زنگ میزنم

تقصیر شوهر‌ عوضیمه همیشه به اونا میگه باز مامان بابامم از زبون من حرف می‌کشن منم دلم پره درد دل می‌ک ...

هم شما هم شوهرتون باید رو رفتار تون تجدید نظر کنین وقتی دعواتون میشه شما کنترل کنین که از یه حد بیشتری فراتر نره که باز دوباره خانواده ها قاطی شن شوهرتون هنوز به بلوغ کامل فکری نرسیده وگرنه اینجوری عمل نمیکرد شمام جلوشون از خودتون ضعف نشون ندین که بعد تهدید کنه

حالا دیگه کاریه که شده نگران نباشین یکم زمان بگذره با یه مهمونی و اینا کدورت ها میتونه حل شه ولی از این به بعد بیشتر مراقب باشین