2777
2789
عنوان

فامیلی که میشن کاسه داغ تر از آششششششش

| مشاهده متن کامل بحث + 1381 بازدید | 80 پست
بگو یه شما مربوط نیست

میدونی اخه سنگین ترینش اینه کسی برات میره بالا منبر که دیپلم هم به زور گرفته

کاربری پنجم 🤨 با شماره برادرشوهرم اومدم🤦‍♀️تمام لذت دنیا در این است که مولایم امیرالمومنین است😍🌱💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی ادم باید رید تو دهنشون

من خیلی وقته ریدم و خداروشکر زندگیم رو به پیشرفته ای کاش بیست سال پیش. بلاکشون میکردم میقرستادمشون ته جهنم 

زندگی کسی رو با کارهامون نابود نکنیم شاید سر خودمون اومد
میدونی اخه سنگین ترینش اینه کسی برات میره بالا منبر که دیپلم هم به زور گرفته

من خودم فوق لیسانس دارم اما میگم ای کاش کل این وقتی که درس خوندم ترک تحصیل میکردم تا میدونستم راجب زندگیم چه تصمیمی. بگیرم

ایشالا سلامتیت رو کامل به دست بیاری روحیتو حفظ کن🙏ببخشید میشه بپرسم سال چندمت بود امسال؟منم میخوام ...

سال اولم بود

کاربری پنجم 🤨 با شماره برادرشوهرم اومدم🤦‍♀️تمام لذت دنیا در این است که مولایم امیرالمومنین است😍🌱💕
منم امسال حالم به شدت بد بود افسرده شده بودمبعد مامانم ابرومو جلو همه برد فکر کن مادرت میشه درد دلت ...

اون همش بخاطر گه خوری فامیله

ایشالا سلامتیت رو کامل به دست بیاری روحیتو حفظ کن🙏ببخشید میشه بپرسم سال چندمت بود امسال؟منم میخوام ...

امسال پشت بمونم اولین سالیه که پشت میمونم

اتفاقا بذار پیش بیاد نهایتا دیگه نمیبنمشون که چه بهتر.

دوست داشتم بگم تو پول نون و ابمو میدی یا هزینه تحصیلمو؟

بگو یه شما مربوط نیست

واقعا اینجور موقع ها خیلی خنگ میشم اصلا هیچی نمیگم فقط زل میزنم تو صورت طرف😑ولی دیروز به کسی که پرسید گفتم نمیخوام بگم... 

فقط دوهفته دیگه اینا رو تحمل میکنم.وااای بعدش بحث سر اینه که فلان رشته ایجوره فلان رشته اینجور..... 

پارسال شب نتایج فامیلمون که مثل من بچه کنکوری داشت زنگ زد نتایج اومده. بعد دوباره زنگ زد چی کار کردین، بعد صبح حضوری پرسید چی کار کردی. 

من آخه چطور تو صورت طرف نگاه کنم که یه سنی داره بگم بهت مربوط نیست. یعتی همیشه باید بشینم سناریو تو ذهنم بچینم که اگر این پرسیدن، این جواب بدم😑واقعا غیر قابل تحمل شدن

امسال پشت بمونم اولین سالیه که پشت میمونم

ولش کن عزیزم امیدوارم حالت خوب بشه،میخوای اعصابت راحت باشه فامیل گع خورتو‌ نبین و برای خودت و آیندت و زندگیت تلاش کن

خیلی وقت داری پس سال بعد همه تلاشتو بکن ایشالا قبول بشی🎉

ولی نمیدونی چقدر سر همین روزامو شب کردن