2777
2789
عنوان

فامیلی که میشن کاسه داغ تر از آششششششش

| مشاهده متن کامل بحث + 1381 بازدید | 80 پست
کلا واسه که خوری و فضولی و دخالت همیشه در صحنه حاظزن بعضی موقع ها می‌خوان جای تو زندگی کنن

یعنی ادم باید رید تو دهنشون 

هیچ کس اونقدر بی گناه نیست                               که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه                    پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️
من وقتی که چند روز پیش نتایج اومد اصلا دلم نمی‌خواست به کسی بگم ولی همکلاسیا و معلمام زوری پرسیدن مج ...

خیلی بدم میاد

من خودم سعی میکنم از هیچکسی نپرسم

کاربری پنجم 🤨 با شماره برادرشوهرم اومدم🤦‍♀️تمام لذت دنیا در این است که مولایم امیرالمومنین است😍🌱💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا دیشب ما رفتیم دور بزنیم حال من عوض شه تولد مامانبزرگم بودمن یه دایی دارم و یه خالهزنگ زدن که دا ...

این که چیزی نیست زندایی من همه رو مهمونی دعوت کرده بود بجز من ،من وقتی رفتم کلید جاموندمو از خونه ی اونا بگیرم فهمیدم ،زن پسز داییم موقع برگشتن از هیئت گفت جا نداریم منم.گفتم اندازه دو نفر جا هست گفت نه می‌خوایم راحت بشینیم جانسون تنگه منم گفتم پیاده میرم مشکلی نداره اما من خز به اسرار پدرش رفتم سوار شدم 

زندگی کسی رو با کارهامون نابود نکنیم شاید سر خودمون اومد
من وقتی که چند روز پیش نتایج اومد اصلا دلم نمی‌خواست به کسی بگم ولی همکلاسیا و معلمام زوری پرسیدن مج ...

البته ببخشید که نظرمو تو تاپیکت گفتم والا میترسم الان خودت یا یکی دیگه دوباره با کلمه ی دوست عزیززز ریپلای کنید و به شدت باهام مخالفت کنید که به تو ربطی نداره و نهههه باید جواب میدادی 😐

والا این ماه کسی نبود روی من خالی نکرده باشه

اگه دنبال یه کادو یا دکوری میگردی که هنری باشه بیا تو پیجم ✅آموزش مجازی نقاشی هم داریم با صفر تا صد نکات نقاشی 🌈💙 آیدی  yek_tarh_eshgh

خدا رو شکر 🌹😍ان شاء الله حالت خوب خوب میشه. نگران نباش، یکی رو میشناسم که سرطان‌ خون گرفته بود، ول ...

التماس دعا دارم:)

کاربری پنجم 🤨 با شماره برادرشوهرم اومدم🤦‍♀️تمام لذت دنیا در این است که مولایم امیرالمومنین است😍🌱💕
خیلی بدم میادمن خودم سعی میکنم از هیچکسی نپرسم

اره نپرس خودش اگه قبول شده باشه میگه

من اعصابم خیلی خرابه این ماه هرچی دوست و فامیل و خانواده و اعضای این سایت عقده هاشونو سر من خالی کردن 

اگه دنبال یه کادو یا دکوری میگردی که هنری باشه بیا تو پیجم ✅آموزش مجازی نقاشی هم داریم با صفر تا صد نکات نقاشی 🌈💙 آیدی  yek_tarh_eshgh

این چیزی که میگی رو تقریبا همه‌ی کسایی که کنکور میدن تجربه می‌کنن. تو سال کنکور خیلی مهمه که خانواده هوای آدم رو داشته باشه. تنها چیزی که می‌تونه یه کمی شرایط رو بهتر کنه فقط همینه. وگرنه دهن فامیل رو نمیشه بست. 

البته ببخشید که نظرمو تو تاپیکت گفتم والا میترسم الان خودت یا یکی دیگه دوباره با کلمه ی دوست عزیززز ...

ما کنکوریا به حد کافی بدبختی داریم و اگر نتیجمون بد شده بیشتر از هرکسی درد کشیدیم

اینا میشن بنزین رو اتیش

زنداییم وضعیتمو پرسیدهخاله ام گفته مگه درس خوند که قبول شه؟ همش عین گاو خورد و باد کرد!در حالی که با ...

میگفتی گاو تویی و هفت جد و ابادت من واسه مریضیم چاق شدم گه نخو

این چیزی که میگی رو تقریبا همه‌ی کسایی که کنکور میدن تجربه می‌کنن. تو سال کنکور خیلی مهمه که خانواده ...

خونواده من بزرگترین ضربه هارو زدن و میزنن

من میانگین درصد ام 45 عه

بهشون گفته درصداش 6 و 7 عه!

بعد میگه واسه خاطر خودت گفتم که انتظار بوجود نیاد!

من کل زندگیم بخاطر یک مدرک فوق. لیسانس و فامیل دو هزاری نابود شد ای کاش همه اون وقت رو صرف زندگیم میکردم 

میگفتی گاو تویی و هفت جد و ابادت من واسه مریضیم چاق شدم گه نخو

خوب شد اونجا نبودم وگرنه یه چیزی میگفتم دلخوری پیش بیاد