2777
2789

من امسال به هزار دلیل ناگفته نتیجه دلخواهمو از کنکور نگرفتم و قصد دارم پشت کنکور بمونم🤚🏻

بمونمم ان شاء الله قطعا رشته های تاپ رو با رتبه های دو رقمی تک رقمی میارم✅

حالا امسال خیلی مشکلات جسمی و روحی کشیدم که نذاشت اون نتیجه ای که میخوام رو بگیرم❌

برای اینکه حساب کار دستتون بیاد یکیشو میگم که به خاطر استخون درد شدید و ازمایش خون و سایر علائمم احتمال مبتلا بودن به سرطان خون تشخیص داده شد!🙂💔

یا امسال فهمیدم توی مرحله پیش دیابت رفتم💔

و هیچ فامیلی اینو نمیدونست

الان بقیشو میگم

کاربری پنجم 🤨 با شماره برادرشوهرم اومدم🤦‍♀️تمام لذت دنیا در این است که مولایم امیرالمومنین است😍🌱💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بازهم فامیل و کنکور🙄

خدایی این فامیلا رو سال تا سال نمی بینیم یهو بعد اعلام رتبه همه شون در خونتونن😑

هیچ کس اونقدر بی گناه نیست                               که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه                    پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️

حالا دیشب ما رفتیم دور بزنیم حال من عوض شه

تولد مامانبزرگم بود

من یه دایی دارم و یه خاله

زنگ زدن که دارن میرن خونه مادربزرگم سورپرایزش کنیم شما هم کیک بخرید بیاید

رفتن جلوی من کیک خریدن تنقلات و خوردنی

شام هم گرفته بودن

پیچیدن تو کوچمون یهو گفتن پیاده شو برو خونه

رفتن دور هم جمع شدن تولد گرفتن منم خونه تک و تنها 

کاربری پنجم 🤨 با شماره برادرشوهرم اومدم🤦‍♀️تمام لذت دنیا در این است که مولایم امیرالمومنین است😍🌱💕
دوسال بزرگ شی کلا حرف فامیل به ب.اسنتم نیست هرچی بگن مهم نیست

من که همشون رو بلاک کردم امیدوارم بزن جهنم پونزده سال از زندگیم رو صرف این بدرد نخور ها کردم 

زندگی کسی رو با کارهامون نابود نکنیم شاید سر خودمون اومد

عزیزم ایشالله سال بعد بهترین نتیجه رو میگیری و حالت کامل کامل خوب میشه❤️

هیچ کس اونقدر بی گناه نیست                               که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه                    پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️
دوسال بزرگ شی کلا حرف فامیل به ب.اسنتم نیست هرچی بگن مهم نیست

الانم نیست ولی میگن چرا جوابشونو میدی بی ادب و پررو خطاب میشم

بازهم فامیل و کنکور🙄خدایی این فامیلا رو سال تا سال نمی بینیم یهو بعد اعلام رتبه همه شون در خونتونن� ...

کلا واسه که خوری و فضولی و دخالت همیشه در صحنه حاظزن بعضی موقع ها می‌خوان جای تو زندگی کنن

زندگی کسی رو با کارهامون نابود نکنیم شاید سر خودمون اومد
حالا دیشب ما رفتیم دور بزنیم حال من عوض شه تولد مامانبزرگم بودمن یه دایی دارم و یه خالهزنگ زدن که دا ...

زنداییم وضعیتمو پرسیده

خاله ام گفته مگه درس خوند که قبول شه؟ همش عین گاو خورد و باد کرد!

در حالی که باد کردن بدن من به خاطر قرصاییه که مصرف میکنم🙂💔🤚🏻

من وقتی که چند روز پیش نتایج اومد اصلا دلم نمی‌خواست به کسی بگم ولی همکلاسیا و معلمام زوری پرسیدن مجبور شدم جواب بدم ،،، ولی فقط به اونا چون درکشون بیشتره انقدری که اونا برام ناراحت شدن خودم نشدم

بعد دایرکتم دیگه ترکید مخصوصا دخترخالم که دو سال کوچیکتره هیچوقت زنگ نمیرد ولی اون موقع چند روز پشت هم زنگ زد و پیام داد که نتیجه چیشده من جوابشو ندادم ناراحتم شد ولی الان درکی نداره که از کنکور و سختیاش 

اگه دنبال یه کادو یا دکوری میگردی که هنری باشه بیا تو پیجم ✅آموزش مجازی نقاشی هم داریم با صفر تا صد نکات نقاشی 🌈💙 آیدی  yek_tarh_eshgh