2777
2789
عنوان

حس میکنم جن بهم مسلط شده بود الان

170 بازدید | 19 پست

بچه ها شوهرم رفت صبح من دوباره گرفتم خوابیدم شونمم خیلی درد میکرد  

بعد خوابیدم دیشبم یه قرص استامینوفن خورده بودم معمولا وقتی میخورم تا ظهر نمیتونم بیدار شم ولی امروز ۵ بیدار شدم برای دستشویی باز تا ۷ خوابم نبرد 

بعد تنهام هستم خوابیدم الان یه چند دقیقه ای بود داشتم تلاش می‌کردم بیدار شم تو خواب هی می‌دیدم دارم تلاش میکنم بیدار شم نمیتونستم چشامو باز کنم قفل شده بود بلند میشدم بزور ( تو خواب ) میرفتم تا آشپزخونه صورتمو آب میزدم باز چشام باز نمیشد تو خواب ترسیده بودم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز تو خواب می‌دیدم اونی ک دیدم خواب بوده و من اصلا از جام تکون نخوردم و دوباره تلاش کردم رفتم تا آشپزخونه تا صورتمو آب بزنم بتونم چشامو باز کنم حس میکردم شاید جن مسلط شده تو خواب فکر می‌کردما

بعد این بار پاهام رو هوا معلق بود انگار یکی دیگه منو می‌برد

چیز عجیبی نیست عزیزم .فلج خواب هست .بهش بختک هم می گن

من قبلا بختک افتاده بود روم حتی یک بار تو خواب دیده بودنش رو سقف ولی اینطوری ک چند بار بخوام بیدار نشده بودم خیلی ترسیدم فک کردم سکته کردم

باز تو خواب هوشیار شدم ک اون خواب بوده بزور سعی کردم لبامو تکون بدم و بزور دستو پامو چشامو تکون بدم

بالاخره موفق شدم و بیدار ک شدم فهمیدم همه خواب بوده چشام هنوزم احساس سنگینی دارم

وقتی اینجور میشی اولین کار اینه نترسید .سعی کنی تنفس عمیق تر و منظم تر کنی.

فقط با خودم گفتم باید هرجور شده خودمو تکون بدم نمی‌دونم چرا چند بار تکرار شد این خواب و بیداری تو خواب مردم و زنده شدم