2777
2789

یه چیز جالب راجب نی نی سایت اینه که من اینجا بیشتر از مشاوره راهکارهای خوب و عالی گرفتم. بعضی مشکلاتم رو سرچ می کنم از تاپیکای دیگران می بینم هست و راه حل هاش رو استفاده می کنم 😂😊

مخصوصا اونا که متاهلا و با تجربه ها میان راهکار می دن

بعضی هاشم دیگه میبینم مختص خودمه، تاپیک می زنم . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه چیزی هست که از همون اول تا حالا هنوز دل منو میرنجونه. 

و این اصلا خوب نیست.

حالمو بد می کنه.

فکرمو مشغول می کنه .

انرژیمو کم می کنه.

دوست ندارم این موضوع که هزاران بار تجربه ش کردم روی انرژیم و انگیزه م و قلبم تاثیر بزاره

یک سال عقدم مطمعنم باید جدا بشم ولی جرعت ندارم

خیلی بهم سخت میگذره همو دوس داریم ولی اصلا بزرگ نشده بچس هنوز بعد از ازدواج دنبال یه کار درست حسابی نیست از کار قبلیش به دلایل مسخره اومد بیرون خانواده ی خوبی نداره اول قول دادن خونه بدن الان هیچیکاری نمیکنن

اگر دوس داشتی یه جمله بهم بگو براساس تجربه ای که داری 🙏🏻

می خوام یه جمله عالمانه بگید تا ازین حالت همیشه در عذاب نباشم:

شوهرم توی جمعها سوپر من، دست و دلباز، خوش اخلاق و...

یه محضی که از مهمونی خدا حافظی می کنیم تو ماشین خودمون میشینیم، فوری اون نقابو بر میداره، صورت خودشو به من نشون می ده ، شروع می کنه حرف بد زدن به من... انگاری که من اضافه ام . البته توی جمع هم با من خوب نیست ها

با بقیه خوبه. منم با راهکار نی نی سایتی ها ، توی جمع فاصله می گیرم تا اونجا باهام کاری نداشته باشه.‌

دیشب دوباره رفتیم مهمونی و من الان قلبم احساس می کنم سوراخه اومدم خونه. احساس کمبود دارم... این احساسها رو دوست ندارم. 

جملات قشنگتون رو بگید تا دلم برای همیشه نسبت به این موضوع ماهرانه برخورد کنه

یک سال عقدم مطمعنم باید جدا بشم ولی جرعت ندارمخیلی بهم سخت میگذره همو دوس داریم ولی اصلا بزرگ نشده ب ...

آخی.‌ می دونی منم این مشکلاتو‌داشتم...کامل درکت می کنم.  الان خودم خونه خریدم. 

شوهرم سر کار می ره . اما نهایت خیلی توی خونه بیاره، خرج خودش و پسرمون هست. بازم میناله و به سختی می ده

من یک ساله ازدواج کردم ولی خب بازم فکر میکنم خیلی چیزا رو یاد گرفتم 🥲

عالیه که احساس می کنی خیلی یاد گرفتی... واقعا باید قبل از ازدواج به ما کنار اومدن با مرد رو یاد می دادن

یک سال عقدم مطمعنم باید جدا بشم ولی جرعت ندارمخیلی بهم سخت میگذره همو دوس داریم ولی اصلا بزرگ نشده ب ...

عزیزم تو رو خداااااا احساسی تصمیم نگیر

ببخش ولی اصلا به امید بهبود شرایط و تغییر رفتار و اینا نباش

اوضاعت متاسفانه بعد از عروسی بدتر میشه که بهتر نمیشه

یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی بی پایانه

این حرفا رو از من که ۴۰ سالمه و ۹ سال زندگی مشترک داشتم تا الان،قبول کن