2777
2789
عنوان

بستنی به پچه ام بدم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 32 پست
هفته ای دوتا بستنی بده تا خیالت راحت بشه. ما این همه نوشابه و بستنی خوردیم چیزی نشد. البته برا بعضیا ...

دیابت نه نداریم خداروشکر اونم بعضی اوقات مادرشوهرم میخره میده بدم بهش امروز ژله درست میکنم ببینم میخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا دندون شیری به چ درد میخوره. الانم یه سالشه.دوسالش که شد مسواک زدنو بهش یاد بده

همین دندون شیری تا شیش سال هستش اگ خراب بشه بچم خودش اذیت میشه بعدشم الان مسواک بزنم عادتش میشه میشه روتینش

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم
سه ماهه دارم میدم مشکل پیش نیومده ولی زیاد نمیدم

از ۶ ماهگی باید تازه غذاشو شروع میکردی بعد سه ماهه بستنی میدی نکن خاهر من 

ریه و معدشو داری داغون میکنی 

من بچه هام بزرگ هستن زیاد نمیدم

پسرم زمستون انفولانزای بدی گرفت دکتر گفت یکی از دلایلی که مریضیشو بدتر میکنه بخاطر اینه تابستون بستنی زیاد دادی و ریه ضعیف میشه 

دیگه نده

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج
بده ولی ..خودت با شربت بستنی درست کن یا میوه هارو بگیر له کن تا ابش دراد شکر اینا بزن تو جا بستنیا ب ...

همون دیگه زیر پست نوشته بودن بچه هامون هفت سالشه ندادیم آخه مگه میشه بچه ها عاشق تنقلات ان

از ۶ ماهگی باید تازه غذاشو شروع میکردی بعد سه ماهه بستنی میدی نکن خاهر من ریه و معدشو داری داغون میک ...

ممنون ایشالا ک همیشه بچه هاتون و خودتون سلامت باشین منم گفتم ک زیاد نمیدم همه چیز بهش میدم بخوره ک بد غذا نشه بجز لبنیات و مرکبات و عسل 

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم
خودم از این به بعد درست میکنم بهش میدم

شیر تازه شکر خامه یکم ثعلب که نرم بشه بعد ب بهانه بستنی میتونی مغز بهش بدی مغزا رو بریز تو بستنی

میوه رو یخی کن پوره کن بده بخوره البته همون سه روز در هفته

جوانه شبدر از فروشگاه بگیر خرد کن با سسی چیزی بده ب خوردش اشتها شو باز میکنه اگه نخورد عرق یونجه

کلا غذایی ک دوست داره براش درست کن