2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نی نی یار تاپیک های سیاسی اگر قفل باشن و بر خلاف مواضع نظام نباشن تعطیل میشه ؟

سلام سیاسی قفل هم ممنوعه و استارتر هم لغو میشه فرقی نداره چی باشه کلا سیاسی ممنوعه

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

عرض سلام مجدد گفتند که شماره تلفن رو داده

اونجا نوشته 98 شماره رو میده ثبت رو میزنه براش کد میاد کد رو میزنه وارد میشه برای همه ی قدیمی ها اینطوری شده

[QUOTE=344406972]سلام احراز هویت فعال شده باید وارد بشه و شماره بده تا بتونه فعالیت کنه [/QUOTE

"سلام نی‌نی‌یار جان شماره‌ی پنج...

عزیز دلمممممم من دوست قدیمی هستمااات نه این بجه مچه های ۱۵ ۱۶ ساله‌ی توی سایت.

میدونم عزیز دلم. چند روز پیش این کار رو کردم، و شماره وارد کردم، و کد به سیم ‌کارتم اومد، و اون کد رو وارد کردم و با موفقیت وارد سایت شدم.

بعدش هم پست گذاشتم و لایک هم کردم.

مساله چیز دیگری است عزیزم.

من browser  جدید نصب کردم و اون رو پیش‌فرض گوشیم کردم.

و انداخته شدم از نی‌نی سایت بیرون!

از اونجا که چندین ساله که همیشه داخل اکانتم بودم، و خارج نشده بودم، هیچ یادم نمیاد که "رمز کاربریم" چی بوده"

اونجا نوشته 98 شماره رو میده ثبت رو میزنه براش کد میاد کد رو میزنه وارد میشه برای همه ی قدیمی ها این ...

نی نی یار عزیز گفته که احراز هویت رو تکمیل کرده و کد براش رفته  و بعدش چندین بار هم وارد اکانت شده فعالیت کرده 

بعد از اتمام این مراحل احراز هویت و فعالیت مجدد در سایت 

یک مرورگر جدید نصب کرده و چون رمزش یادش رفته زده فراموشی رمز اما ایمیلش رو سایت قبول نمیکنه میگه چنین ایمیلی در سایت ثبت نشده 

اونجا نوشته 98 شماره رو میده ثبت رو میزنه براش کد میاد کد رو میزنه وارد میشه برای همه ی قدیمی ها این ...

"سلام نی‌نی‌یار جان شماره‌ی پنج... حالت خوبه؟

عزیز دلمممممم من دوست قدیمی هستمااا نه این بچه مچه های ۱۵ ۱۶ ساله‌ی توی سایت.

میدونم عزیز دلم. چند روز پیش این کار رو کردم، و شماره وارد کردم، و کد به سیم ‌کارتم اومد، و اون کد رو وارد کردم و با موفقیت وارد سایت شدم.

بعدش هم پست گذاشتم و لایک هم کردم.

مساله چیز دیگری است عزیزم.

من browser  جدید نصب کردم و اون رو پیش‌فرض گوشیم کردم.

و انداخته شدم از نی‌نی سایت بیرون!

از اونجا که چندین ساله که همیشه داخل اکانتم بودم، و خارج نشده بودم، هیچ یادم نمیاد که "رمز کاربریم" چی بوده"

سلام احراز هویت فعال شده باید وارد بشه و شماره بده تا بتونه فعالیت کنه

"حالا الان از طریق امکانی که در سایت وجود داره به اسم "رمز کاربری خود را فراموش کرده‌ام"، هر چی سعی میکنم رمز جدید بگیرم تا وارد سایت بشم نمیشه و پیغام میده "چنین ایمیلی در سایت ثبت نام نکرده است""

این رو میخوام حل کنی عزیزم. یک لینک حاویِ رمز کاربریِ جدید برام به ایمیلم که دوست عزیزم به شما ارسال میکنند بفرستید، ان شاءالله مشکل حل میشود"

"حالا الان از طریق امکانی که در سایت وجود داره به اسم "رمز کاربری خود را فراموش کرده‌ام"، هر چی سعی ...

عزیزم میشناسم دوست قدیمی رو ولی از موقعی که رمز ها رو میشه بازیابی کرد دیگه کسی به رمز دسترسی نداره که بفرستیم براشون به ایمیل باید حتما بازیابی کنن 

حالا که شماره دادن ببینین میتونن با شماره رمز رو بازیابی کنن؟ به جای ایمیل همین شماره ای که چند روز پیش دادن بزنن ببینین میشه یا نه

عزیزم میشناسم دوست قدیمی رو ولی از موقعی که رمز ها رو میشه بازیابی کرد دیگه کسی به رمز دسترسی نداره ...

ممنون نی نی یار جان 

ظاهرا باید اسم کاربری رو بزنه 

که فکر کنم یادش نیست امکانش هست اسم کاربری شو شما بگید 

ممنون نی نی یار جان ظاهرا باید اسم کاربری رو بزنه که فکر کنم یادش نیست امکانش هست اسم کاربری شو شما ...

یه راهنمایی کوچیک میتونم کنم 4کلمه اس اولش d