2777
2789
عنوان

دعانویسی فووورررری کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 27 پست

با دور انداختن باطل نمیشه .من تجربه دارم .توش چی نوشته باز کردید؟تو  چ کیفی بود؟

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
نجاست و سوزاندن اثرش ده برابر میکنه .قل ها آيه الکرسی روش بخونید فوت کنید تو آب نمک بندازید .روی آب ...

وای چقدر ترسناکه .خداازش نگذره.ممنونم

یک صبح به اخلاص بیا بر در ما   گر کار تو برنیامد آنگه گله کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با دور انداختن باطل نمیشه .من تجربه دارم .توش چی نوشته باز کردید؟تو چ کیفی بود؟

ازاین کیف کج مردونه ها.جیب جلو.اومد دربیاره که افتاد.خیلی عجق وجقه ولی پایینش نوشته ا ب ل ی س. همبن مدلی جداجدانوشته

وای چقدر ترسناکه .خداازش نگذره.ممنونم

خواهش گلم .میتونی ب کسی‌ ک مطمنی هم بگی که رو آب آيه های ابطال بخونه برات . .مشکل خاصی داشتید این مدت؟ .اکثر طلسم ها چند تیکه هستن حالا شاید مال شما چیز خاصی نباشه 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
ازاین کیف کج مردونه ها.جیب جلو.اومد دربیاره که افتاد.خیلی عجق وجقه ولی پایینش نوشته ا ب ل ی س. همبن ...

چطور ی جای دم دستی گزاشتن حتما طرف نزدیکه .مواظب باش کلا .این چیزا زیاده ان شاالله چیزی نیست درست میشه .برای ما خیلی پیچیده بوده و هست

خواهش گلم .میتونی ب کسی‌ ک مطمنی هم بگی که رو آب آيه های ابطال بخونه برات . .مشکل خاصی داشتید این مد ...

باید پرس و جو کنم خوب شد ننداختمش توی اتیش.ببیتم کسی رو پیدامیکنم.انقدر ترسیده بودم ک اینجا تلپیک زدم.ممنون از وقتی ک گذاشتی

چطور ی جای دم دستی گزاشتن حتما طرف نزدیکه .مواظب باش کلا .این چیزا زیاده ان شاالله چیزی نیست درست می ...

پریشب میگه من کیفو کامل گشته بودم دنبال سنگ فندکم بودم.هرچی شده امروز شده.جیب جلوش خیلی کوچیکه معمولا چیزای ریز جامیشه توش شاید فکرکرده پیدانمیکنه

باید پرس و جو کنم خوب شد ننداختمش توی اتیش.ببیتم کسی رو پیدامیکنم.انقدر ترسیده بودم ک اینجا تلپیک زد ...

عزیزی.طلسم خیلی پیچیدس آدم کاربلد هم کمه نود درصدشون مشکل بیشتر میکنن .تو آب قرآنی بنداز بمونه .اسم همسرت توش بود؟البته اکثرا ابجد هستن متوجه‌ نمیشید.

عزیزی.طلسم خیلی پیچیدس آدم کاربلد هم کمه نود درصدشون مشکل بیشتر میکنن .تو آب قرآنی بنداز بمونه .اسم ...

نه من ندیدم اسمی. انگار تحریری نوشتن یه جور خاصی

نه من ندیدم اسمی. انگار تحریری نوشتن یه جور خاصی

قبلش روی خودت هم بخون برای حفاظت آيه الکرسی و قل ها.

باشه خیلی ممنونم ازت

قربانت 

باشه خیلی ممنونم ازت

اگه خودت میترسی هم بده کسی بخونه  رو آب بندازه توش..من نمیدونم چ طلسمیه چون