2777
2789

زبان و باشگاه که باااااید برم ( جونم نمیگیره برم ثبت نام)😶‍🌫️😶‍

گلدوزی 

تریکوبافی

خیاطی 

مجسمه سازی با خمیر چینی 

کمک های اولیه ( البته مدرک نمیدن و خودم اصلااا دوس ندارم ) 

راستی چرا تا الان بیدار موندید ؟ 

منم قصدم اینه برم کمک های اولیه

خیاطی پارسال تابستون رفتم وسطاش ول کردم اونقدر که تو ذهنم رویا پردازی کرده بودم جذاب نبود و خیلی حوصله سر بر

حس‌میکنم‌من‌اگه‌بخوام‌برم‌دنبال‌‌علاقم‌باید‌برم‌‌بخوابم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیاطی پول دراوردنش بیشتر از اون دوتاستاما من بودم ارایشگری میرفام چون درامدش بیشتره

هدفم کسب درآمد نیست ، میخوام یه مهارتی بلد باشم . 

در حدی که کار خودم رو راه بندازم 

منم قصدم اینه برم کمک های اولیهخیاطی پارسال تابستون رفتم وسطاش ول کردم اونقدر که تو ذهنم رویا پردازی ...

احساس میکنم خیاطی تعداد وسایل مورد نیازش زیاده ، درسته ؟

احساس میکنم خیاطی تعداد وسایل مورد نیازش زیاده ، درسته ؟

اره زیاده ولی همینجوری برو یه جلسه نگاه کن ببین چیکار میکنن اگه حوصله شد برو چون من کلی خرج وسیله دادم با پارچه ولی خوشم نیومد

۱۷

زبان انگلیسی 

کامپیوتر 

این دوتا مهم هستند و حتما برو 

کمک های اولیه هم چون به درد میخوره برو 

و بعد ببین کدوم علاقته 

مثلا من خیاطی مامانم اصرار داشت برم میگفت خوبه ولی چون کیک سازی علاقه داشتم رفتم اون

دومورد اول را هم زبان را ادامه میدم دو سه ساله و کامپیوتر پارسال رفتم امسال بخونم مدرک بگیرم

اینم بگم اگه کامپیوتر دوست داشتی برو طراحی سایت را هم دورشو ببین درآمدش خوبه برای بعد 

راستی ۱۵ سالمه 

رشتت چیه

فردایی خواهد رسید که در آرزوهایم زندگی میکنم.درخواست ندید قبول نمیکنم
اوو که اینطور مرسی که راهنمایی ایم کردی 😘😘

فدات

کلاس های کاشت مژه و فیبروز ابرو و اینا هم خوبه درآمد داره