2777
2789
ای وی اف انجام دادم نشد متاسفانه شوهرم اسپرمش خیلی ضعیفه هم تعداد هم شکل هم سرعت خودمم یه مقدار تنبل ...

منم یه ساله اقدامم 

دکتر کومار رو تعریف میکردن سه ماه رفتم ول کردم 

الان میرم رویان اگه لازم باشه ای یو ای کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به همسرت روزی یه لیوان کاسنی بده معجزشو میبینی .همسرمنم مورفولوژی ۲درصد و تحرک کم داشت بعد ۳ماه عرق کاسنی خوردن همه چی نرمال شد .

منم ده ساله منتظرم .

اگه تونستی یه ازمایش ایمنی و انعقادی هم بده .البته اگه ۲بار انتقال جنین ناموفق داشتی 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
پیاز قرمز واقعا تاثیر داره؟

من خودم به چشم دیدم نازایی خانم درمون شد به بچه خوشگل دار شدن من کیست داشتم خودم ۸ماه پریود نمیشدم همون روزی که استفاده کردم چند روز بعد پریود شدم ضرر که نداره گیاهیه 

اگه تهرانی میخای یه سر بزنخیلیا هم نتیجه گرفته بودن

ن متاسفانه شهرستانمم شوهرمم کارمنده خیلی سخت بهش مرخصی میدن. همش تحت نظر دکتریم ببینیم خدا چی میخواد درحقمون دعا کنید🙏

من خودم به چشم دیدم نازایی خانم درمون شد به بچه خوشگل دار شدن من کیست داشتم خودم ۸ماه پریود نمیشدم ه ...

بعد پریود تو روزای تخمک گذاری انجام بدم؟

چندتا پیاز ؟

چند دقیقه بجوشونم

بعد پریود تو روزای تخمک گذاری انجام بدم؟چندتا پیاز ؟چند دقیقه بجوشونم

والله دقیق زمانشو نمیدونم حتی یادم نیست خودم چه موقع انجام دادم یه تاپیک خودت بزن تو نی نی سایت کسایه زیادی نتیجه داشتن بهتر راهنمایی میکنن