2777
2789
سیما جان منم همینکارو کردم الان خودش گفت دیگه پوشک نبدندم شورت بپوشم راحت بشم ولی خب بازم نمیگه دلم ...

خودش گف پوشک نبند؟ خب عالیه که, منم منتظر همینم البتع پسر منم موقع پوشک کردن فرار مبکنه و نمیزاره, بنظرم فرصت بده بهش درست میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر من 24 ماهشه 

من یک ماهه شروع کردم پی پی رو حتما میگه با جیشش مشکل داشتم اونم کم کم داره رفع میشه اوایل خودم زمان میذاشتمو میبردمش دسشویی کم کم یاد گرفت 

با عین حال بیرون که میریم یا مهمونی پوشکش میکنم 

شما خیلی زوده منتظر نتیجه باشی گلم صبور باش

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
مامان فاطمه جان دکترا میگن دختر و پسر فرق دلرن و گفتن صبر کن سه سالش بشه

این جوری که آره همه بچه ها فرق دارن نباید مقایسه کرد وای خودت کاش عادتش میدادی عزیزم کوچیک تر که هستن زودتر عادت میکنن

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤
زیر یکسال   ؟ یعنی واقعا همکاری میکرد؟

یک نفر هم چند روز پیش میگفت بچه ده ماهه رو از پوسک گرفته.....چی بگم منم با پسرم مقایسه میکنم قابل درک نیس برام

خب باید چیکار کنیم که برطرف بشه

در مورد کودکانی که #یبوست دارند، باید ابتدا یبوست آن‌ها را درمان کرد. برای درمان یبوست بایستی رژیم غذایی سرشار از حبوبات، غلات و مواد فیبردار استفاده نمود و همچنین انواع سوپ و سبزیجات و میوه‌های تازه را در برنامه غذایی کودک اضافه کرد و از خوردن مواد غذایی سفت کننده شکم مانند شکلات اجتناب کرد. همچنین ماساژ شکم کودک با روغن زیتون و چرب کردن مقعد با روغن زیتون بسیار کمک کننده هست. تجربه مکرر #مدفوع بدون درد می‌تواند به کودک کمک کند تا ترس قبلی خود را فراموش نماید.

ذهن احمق مانند مردمک چشم می ماند,هرچقدر نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر میشود.

یک بار که توی شورتش پی پی کرد بشین جلوی خودش بشور و الکی گریه کن بگو اه اه دستام پی پی شدن دیگه بوی بد گرفتن  یکی دوبار این کارو بکن بعدم قصه بگو که خونه پی  پی و جیش اونجاست  در ضمن اصلا  به حرف بقیه توجه نکن  بچه تونم با هیچ کس مقایسه نکن بعضی بچه ها تا چهار سالگی امادگی ندارن 

در مورد کودکانی که #یبوست دارند، باید ابتدا یبوست آن‌ها را درمان کرد. برای درمان یبوست بایستی رژیم غ ...

یبوست نداره به نظرم بیشتر بلد نیست چطوری اینکارو کنه منم نمیدونمباید چطوری کمکش کنم میترسم رفتاری کنم غلط باشه خودمم هی ابکش ابکش میکنم همش.نمیخوام زده بشه

پس روش خاصی وجود نداره باید فعلا صبر کنم 

🔺 اولين شرط آموزش رفتن به #توالت به فرزندتان اين است كه فرزندتان همكاري كند.
🔻دومين شرط اين است كه مثانه  كودك بتواند خبر پر شدن اش را به مغز ارسال كند.
اين اتفاق بين ١٨ ماهگي تا ٣ سالگي در كودكان متغير است. زود از پوشك گرفتن كودك نشانه باهوش بودن كودك ياموفق بودن والدين نيست و اگر هنوز فرزندتان را از پوشك نگرفتيد به اين معني نيست كه شما در تربيت فرزندتان شكست خورده ايد.
♦️بنابراين اجازه ندهيد حرفهاي ديگران باعث شود به فرزندتان فشار بياوريد و اين مرحله از رشد فرزندتان كه بايد همراه با شوق و شور #استقلال براي فرزندتان باشد را تبديل به دعوا و كشمكش كنيد.

ذهن احمق مانند مردمک چشم می ماند,هرچقدر نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر میشود.

من به پسرم میگفتم بیا بریم دسشویی یه شعر جدید هست میخوام فقط برای تو بخونم میبردمش اونجا میشست سرشو گرم میکردم با شعر و قصه و ..... کارشم که انجام میداد بغلش میکردم سیفون میکشید این قسمتش رو حیلی دوس داشت

ببخش واضح نوشتم 

🔺 اولين شرط آموزش رفتن به #توالت به فرزندتان اين است كه فرزندتان همكاري كند. 🔻دومين شرط اين است كه ...

ممنونم .البته من سوالم اینه کی میتونه بفهمه که باید خودش بگه جیش داره?اونم بستگی ب بچه داره