2777
2789

سه روز شد ک اصلا پوشک پاش نکردم ی سره هم بردمش دستشویی تا جیش کنه اما خودش اصن نمیکنه یکی دو دفعه توی شورتش جیش کرد.

پسرم دقیقا 3 سالشه

مشکل اصلی دستشویی شماره 2 هست

که این س روزه هر دفعه که شکمش کار ورد توی شورتش بود 

به نظر خودم بلد نیست بره توی لگنش یا دستشویی پی پی کنه.

شایدم میترسه چون براش عحیبه و از بدش همش عق میزنه

نمیدونم چطوری کمکش کنم اخه خیلی اذیت میشم .اا الان خداروشکر فقط ی جا رو نجس کرده

ولی اعصاب خودش وقتی شکمش کار نمیکنه خیلی به هم میریزه میفهمم میخواد اینکارو کنه ولی میترسه .

براش برچسب رنگی و جایزه دسشویی رفتنم خریدم ...

لطفا بیاین کمک بدینل

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من سه سالشع تا الان صبر کردم چون مشاور بهم گفت باید صبر کنی تا این زمان ذهن بچه برای این کار انا ...

چقدر دیر چرا زود تر اقدام نکردی من زیر یکسال گرفتم از پوشک براش توالت کوچولو بخر

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤

من تو ۲۴ماه تمام‌.شروع کردم.الانم بیرون میریم پوشک میکنم.خونه مادرشوهرمم زیاد استرس دارم.اموزشی میپوشه.به نظرم یه هفته ی اول منتظر نتیجه نباش.یه ربع یه ربع ببرش جیش.کم کم دستت میاد همه چی.فقط خونه و رو کثیف کرد دعواش نکن با ارامش توضیح بده.

پسر منم سه سالشه من چندروزه که شروع کردم ولی موفعی که مطمعنم داره میارم پوشکشو.میبندم, میخام اول از پوشک بدش بیاد و بفهمه بدون پوشک راحتتره, زمان میخاد عزیزم , من اینجا تاپیکای زیادی رو در مورد پوشک گیری خوندم ولی واقعا هرکی قلق بچش یجوریه و تا وارد مرحله پوشک گیری نشه نمیفهمه چه کاری باید بکنه, من یک ماه پیش بازش کردم هر نیم ساعت بردمش ولی اصلا جواب نداد این روشم بهتر جواب میده

یکی ازمشکلات رایج کودکان، خودداری کردن از دفع مدفوع و #نگه‌داشتن_مدفوع است و می تواند دلایل مختلفی داشته باشد، از جمله :یبوست، عدم آموزش صحیح #دستشویی کردن، مشکلات عضوی و گوارشی، اضطراب و تنش در کودک

در مورد کودکانی که یبوست دارنداین کودکان به علت درد ناحیه مقعد به هنگام دفع مدفوع، ممکن است از رفتن به توالت ترس داشته باشند و با امتناع  از این کار باعث بیشتر شدن مشکل یبوست خود شوند. در این حالت کودک تجربه دردناک و بدی از رفتن به #توالت دارد و موجب به وجود آمدن ترس و نفرت از آن مکان برایش می‌شود که در نهایت باعث می‌شود که مدفوع خود را نگه دارد.

ذهن احمق مانند مردمک چشم می ماند,هرچقدر نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر میشود.
زیر یکسال   ؟ یعنی واقعا همکاری میکرد؟

آره خودم عادتش دادم از شیش ماهگی تا زورش میگرفت سریع میزاشتمش رو توالتش یکسالگی هم حیششو گفت 

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤

اصلنم به حرف دیگران اهمیت ندادم که چرا دیر و فلان و ... بچه من از پارسال امادگی داشت ولی میدونستم که خیلی تحت فشار قرار میگیره, الان راحنتر داره کنار میاد, واینکه پسر من هنوز کامل حرف نمیزنه