2777
2789

خیلی حالم بد بود از درد به زور راه میرفتم توی خیابونی بودم که همش مطب دکتر و داروخانه است تازه از سی تی اسکن برگشتم داشتم میرفتم آزمایشگاه

یهو یکی از کنارم رد شد صدای گریه اش میومد کنجکاو شدم برگشتم دیدم دوستمه اصلا درد خودمو یادم رفت رفتم پیشش گفتم چی شده دست از چشمش برداشت چشمش نیمه باز بود و گفت از صبح که بیدار شدم چشمم نمیبینه در به در دنبال دکترم پیدا نمیکنم و مثل چیییی گریه میکرد 🥲

یعنی انقدررررر دلم براش سوخت موندم پیشش تا شوهرش اومد دنبالش

طفلی انقدر خوشگله که من همیشه میگفتم خوشبحالش 

ممکنه واقعا دیگه هیچ وقت نبینه؟

﮼طُ‌دَرمـان‌ِزخم‌های‌ِوجود‌ِمَنـــی🙂♥️🫂دوستان کاربری از ۱۴ خرداد دست منه و تاپیکای قبلی مال من نیست😇💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا عفونتی چیزی کرده دکترم پره شهره چطور پیدا نکرد

گفت دکترا نوبت نداشتن🙁

﮼طُ‌دَرمـان‌ِزخم‌های‌ِوجود‌ِمَنـــی🙂♥️🫂دوستان کاربری از ۱۴ خرداد دست منه و تاپیکای قبلی مال من نیست😇💙

ای وای مگه میشه صبح چشتو باز کنی دیگه نبینی در اثر چی اخه اینجوری شده بنده خدا 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
بیناییش صفره ؟

گفت هیچی نمیبینم از صبح که بیدار شدم حتی ی نور کوچیک

یعنی چشاش نمی‌دید راه افتاده بود تنها تو خیابون؟

یکی از چشماش بود خب