2777
2789
عنوان

الان چه غمی داری که بغضیت میکنه🥲😭

17026 بازدید | 340 پست

خودم شرایط مالی صفر 😭😭😭

شرایط روحی داغون شب تا صبح بیدار و گریه دارم روانی میشم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭خدا یعنی واقعا نمی بینی منو😭😭😭😭😭

۱۴۰۳/۷/۱۱روز چهارشنبه ساعت ۶ نیم عصر با حرفات شکستم مردم ویران شدم...برام دعا کنین توروخدا😭

اگر زندگی منو تجربه میکردی چی میگفتی🤦‍♀️قشنگم ناشکر نباش انشالله خدا برات خوب بخواد

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به ابلفضل غم داره خفم میکنه خواب راحت ندارم خداااا دلم مرگ میخواد😭😭😭😭😭😭به امام حسین   چشام درد میکنن دیگههه😭😭😭

۱۴۰۳/۷/۱۱روز چهارشنبه ساعت ۶ نیم عصر با حرفات شکستم مردم ویران شدم...برام دعا کنین توروخدا😭

دلم مرگ  میخواد عشقم داغونم کرده خانوادم داغونم کردنه دوس ندارم سرکار برم ولی نمی تونم به صابکارم بگم 😭😭😭😭

منتظرم...منتظر مادر شدنم😔💔منتظر یه بچه ام❤️‍🩹

به حق فاطمه زهرا انشالله زود بیای تاپیک بزنی. وخبر مادر شدنت بگی

موافت نکردن رئیسم با انتقالیم 

دوری از همسرم و خانوادم

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

زندگیت خوبه منکه عشقمو ازدست دادم بغض داره خفم میکنه درحالیکه هیچکس نمیدونه چ عذابی میکشم همه میگن بسه تموم شد نمیاد خودم میدونم نمیاد ولی قلبم داره اتیش میگیره!

آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه  ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.