2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راضی نبودن و نیومدن 

شوهرم تک و تنها اومد ۴ بار

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

راضی کردن خانواده پسر با خودشه. به پدر و مادرش گفت تا الان هرجا گفتین گفتم چشم اومدم. یا من خوشم نیومد یا اونا. هرچی من گفتم که شما همکاری نکردین این آخرین باره. اومدین اومدین نیومدیم میرم دکتری میخونم و قید زن و زندگی رو میزنم

مال منم همینطور البته دو بار

بهتر بابا میخوایم چکار 

عوضش کلا شوهرم اجازه دخالت در هیچ اموری بهشون نداده تا حالا که ۱۳ سال گذشته

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

راضی کردن خانواده پسر با خودشه. به پدر و مادرش گفت تا الان هرجا گفتین گفتم چشم اومدم. یا من خوشم نیو ...

خوب این بیچاره مادرش به هیچ کس راضی نمیشه بخدااا خیلی دوسش دارم دلم براش می سوزه چجوری مادرش راضی کنه 

مال منم مادرش مخالف میگه که پسرم هنوز بچه اس پسره 26 سالش

پسره ۲۶ سالشه میگه بچه

طرف من ۲۹ سالشه من ۲۳

مادرش مخالفه رفته دختر معرفی کرده بهش

واقعا همو دوست داشتیم خیلی زور زود خودش تنهایی بیاد جلو واسه خاستگاری

مادرس اهلدجادو جمبل هم هست دعاخورش کرده ازش حرف شنوی داشته باشه بعد رفته راه ازدواجی این و منو بسته

پسره ۲۶ سالشه میگه بچهطرف من ۲۹ سالشه من ۲۳مادرش مخالفه رفته دختر معرفی کرده بهشواقعا همو دوست داشتی ...

چه میدونم من می خوام خانواده اش راضی باشه چون دلم نمی خواد کل عمرم تنها باشم 

بهتر بابا میخوایم چکار عوضش کلا شوهرم اجازه دخالت در هیچ اموری بهشون نداده تا حالا که ۱۳ سال گذشته

خانواده شوهر من اصلن ندیده بودن منو بعدا که دیدن خودشون گفتن ما اشتباه میکردیم الانم خیلی باهام خوبن