2777
2789

دکتر فرزانه نوریان تراپیستم بود و حالا فهمیدم تمام راز 

هایی که بهش گفتم و نمی‌خواستم کسی بفهمه گذاشته کف 

دسته دیگران پشتم کلی حرف زده و ...... واقعا یه کتاب 

میتونم از کثافط بودنش بنویسم اون یه شیاد ک ل ا ه بردار 

واقعا دیگه اگر نزدیک ترین آدم زندگیم حرفه اش چیزی 

باشه که کسی دنبال یه آدم مطمئنه که کارشو بسپره بهش 

بخدا معرفی نمیکنم امیدوارم من با معرفی این آدم باعث 

نابود شدن زندگی کسی و طلاقش نشده باشم  این بلا رو 

داشت سر خانواده خودم میآورد چون 

برای........تو بنویس❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رازی ک جون خودت با اطرافیانت رو به خطر بندازه روانشناس رازداری نمیکنه و به بقیه مبگ حالا نمبدونم مال ...

عزیزم رازایی نبود که جون کسی رو به خطر بندازه ولی خب رفته جار زده منظورم از نابود شدن زندگی این بود که ایشون زندگی خراب کن هستن 😏و مورد اخلاقی زیاد دارن 

برای........تو بنویس❤️
متاسفم عزیزم. حتما به نظام پزشکی یا هر ارگانی که به تخلفات این صنف رسیدگی میکنه اطلاع بدین. و شکایت ...

عزیزم بدتر از شکایت سرش میارم چند سال تا تونسته ازم پول تیغ زده یه مسیر طولانی رو رفتم اومدم که درمانم کامل بشه ولی متاسفانه وقتی با استاد خود این دکتر حرف زدم  گفتن درمانی که برای من انجام داده باید تو هفت جلسه تموم میشده و اون درمان درست بوده اما درمان کاملی نبوده و الان من دوسال کم کم باید پیش یه دکتری درمان رو ادامه بدم برای همین نمی‌خوام وقت با ارزشمو بزارم در رفت و آمد شکایت از فرزانه نوریان باشم اما کاری میکنم بدتر از شکایت البته فقط به خاطر خودم نه چون مسایل دیگه هم هستن ازشون سواستفاده شده و کسایی هم هستن که متاسفانه مثل گذشته که من اطلاع نداشتم این چه آدمیه اوناهم اطلاع ندارن 

برای........تو بنویس❤️
عزیزم بدتر از شکایت سرش میارم چند سال تا تونسته ازم پول تیغ زده یه مسیر طولانی رو رفتم اومدم که درما ...

منظورم این بود کسای دیگه هم هستن ازشون سواستفاده شده اما متاسفانه بعضیا میترسن از اینکه راز هاشونو به گوش خانواده هاشون برسونه

برای........تو بنویس❤️
موافقم دهنشو پارع کن چقد ادم اشغالیه این😑

همین کارو میکنم. آره واقعا تازه فهمیدم اشغال ترین آدمیه که تو عمرم دیدم البته کسی که به بدن و روان خودش رحم نکنه احترام نذاره فقط پول رو بت کنه بپرسته بیشتر از این نمیشه توقع داشت

برای........تو بنویس❤️
کنجکاوم بدونم چیکار کردی...و اینکه رازتو به نزدیکان خودت گفته؟

من کاریش نکردم عزیزم اون خودش با خودش کرد من فقط هرچیزی که پنهان کرده به دیگران نشون میدم.   نه عزیزم به اونا نگفته چون نزدیکانم پدرشون درمی‌آوردن اگر می‌گفت و به منم میگفتن راز دار نیست و تراپیستمو عوض کنم. اما الان خودم به هرکسی که برام مهم بود گفتم که هرچی هست از خودم بشنون بقیه هم مهم نیستن 

برای........تو بنویس❤️
همین کارو میکنم. آره واقعا تازه فهمیدم اشغال ترین آدمیه که تو عمرم دیدم البته کسی که به بدن و روان خ ...

موافقم👌👌👌 احمقه واقعا ،

ایا ان ها که با جان ِ خود کردی ؛ دلیل ِ کرده خود با جانت بازگشت؟