2777
2789

سلام .امشب تولد پایان هشت سالگی پسرم بود.براش کیک خونگی پختم .شمع هم تو خونه نداشتیم که پدرش به جای شمع یک کبریت گذاشت 

قبل از فوت کردن شمع بهش گفتم آرزو کن .بعد از برش زدن کیک و جای شما خالی خوردنش بهم گفت مامان من دو تا آرزو کردم یکی اینکه بابا پولدار بشه و دیگه اینکه بتونه ماشین بخره .

خدایا خودت کمک کن به همه خانواده هایی مثل ما که بتونیم حداقل امکانات زندگی رو برای بچه هامون فراهم کنیم تا حداقل بچه ها آرزو به دل نمونن🙏🙏

راستش خیلی بغض کردم بعد از گفتن آرزوش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شا الله آرزوش ب زودی براورده شه

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

تولدش مبارک باشه

ان شالله خیلی زود آرزوهاش براورده میشه

فقط عزیزم لطفا زیاد درمورد مسایل اقتصادی پیش بچتون صحبت نکنید

استرس میوفته تو دلشون،از بچگیشون لذت نمیبرن

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

الهی بگردم 💔

الهی خدا الهی به حق خدای رنگین کمان زندگی تمام انسان هایی

بهشون ظلم شده به بهترین شکل باشه❤️🌿💕 دیگه آرزویی تو دل بچه ها نباشه همشو داشته باشن

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈

ولی عوضش مشخصه خانواده گرمی دارید 

احسنت مادرفعال وکدبانوکه تونستید کیک بپزید وبه بچتون نشون بدید براتون مهمه 

تولدگل پسرتونم هزاران بارمبارک عاقبت به خیربشه الهی 

ازلحاظ وضعیت اقتصادی هم که متاسفانه اوضاع اکثریت جامعه الان نامساعده وروزای سختی رو می گذرونیم

تولدش هزاران بار مبارک ایشالا به حق خدای گردان سپهر موفقترین باشه چه درس چه زندگی ❤️🌿🦋🌈

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈

مقصر خودتونید جلوش از نداری   صحبت کردید..   که آرزوش   بشه   این مسایل.        

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

الهیی عزیزم

واقعا شرایط زندگی خیلی سخت شده 

ادم دلش برای ارزوی بچه ها میسوزه وقتی نمیتونه کاری کنه، ی زندگی معمولی حق همه هست ک ساختنش خیلی سخته...

انشااله تن همه بچه ها سلامت باشه

در کشور خداپرستانیم ! ولی در حسرت زندگی کافران! به کدامین گناه؟