2777
2789
عنوان

حس میکنم قدم زیادی کوتاهه😂🗿

852 بازدید | 25 پست

نمیدونم چرا من هیچ وقت قد بلند و نمی‌پسندیدم... ولی الان بشدت می‌خوام قدم بلند بشههه

کوتاهم نیستمااا متوسطم... قدم ۱۶۵عه

اگه تا آخر تابستون برسم ۱۷۰ اینا خوبه؟ پنج سانت افزایش قد🗿🤏🏿

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه جوری راحت میگی تا تابستون بشم ۱۷۰ انگار قدت مث وزنه بالا پایینش کنی  

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

منی ک ۱۵۵ امو چی میگی

خب ببین... من نسبت به اطرافیانم خیلی کمممم اصلنننن🗿

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
خوش به حالت من ۱۵۶🙁😂

دارم احساس دراز بودن پیدا میکنم کم کم🗿 ولی بازم نسبت به اطرافیان کوتاهمممم

یه جوری راحت میگی تا تابستون بشم ۱۷۰ انگار قدت مث وزنه بالا پایینش کنی

حالا تو فکر کن من یه راهی دارم براش🗿