2777
2789

شما روانشناسی رفتارگرایی رو تا چه حد خودتون بهش باور دارید؟

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

31 سالمه بدون علت حامله نشدم ممکنه همسرم که تا الان عاشقم بوده رهام کنه 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
از همه جا فکر تو سرمه هر اتفاق تلخی برام افتاده میاد تو ذهنم چاره چیه؟بنویسم و پاره کنم به نظرت حل م ...

با خودت خلوت کن پاکدست های دفع افکار منفی گوش کن و مهم تر از همه سرتو با کار یا تفریح مشغول کن

شادی و غم و استرس و اینا انگار دیگه برام وجود نداره ، واسه کنکور تلاشی نمیکنم مغزم جدا نمیفهمه که قبولی یعنی چی یا چه حسی داره که واسش تلاش کنم نمیدونم چیکار کنم واقعا

من با معامله ی خونه فکر و ذکر و روحم داغون و درگیره اصلا ارامش ندارم چیکار کنم

همیشه یادت باشه چشم به هم بزنی عمرت تموم میشه جوونیت تموم میشه کجایه این دنیایی؟ مگه چند بار زندگی میکنی که وقت به این ارزشمندی رو درگیره معامله چیزی کنی که حتی معلوم نیست پنجاه سال دیگه دسته کی میوفته از زندگیت لذت ببر