2777
2789
چقدر شلوغش کردی خیلی حساسی خیلی ماجرا رو بزرگش کردی یعنی چی گریه کردم چند سالته

بله خودمم میدونم مقصر اصلی من بودم 

ولی از طرفی من ۱۰ روز تمام زیر فشار کارهای عجیب این پسر بودم 

تازه ۲۰ سالم شده 

کاربری دست دونفره ! 

روحیه ات خیلی ضعیفه مشخصه روخودت کارکن اعتمادب نفست رو بالاببر دایم ب خودت بگو من من بهترینم اچارفرانسه ام. ازپس هرکارن برمیام ب خودت انرژی مثبت بده. وی کارجدید شروع کن.

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ساعت کاریش خیلی برام خوب بود هم میتونسنم درس بخونم هم کار کنم حقوقشم ۷ ۸ تومن بود به غیر از اینها تو ...

اشتباه میکنی

ب نظرم برگرد سر کارت و خودتو قوی کن ب قول ما پوستتو کلفت کن تا بتونه تو جامعه قدم برداری نمیشه ک همش گوشه اتاق. درمورد مزاحمتاش هم ب پلیس فتا بگو

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
چطور رو خودم کار کنم ؟

اول باید همه اینا رو از مغزت بریزی بیرون.بعد فکرکن مگه ی آدم چند سال عمرمیکنه ک بخواد همش غصه بخوره چشم روهم بذاری میبینی٣٠ سالت شده و هیچ قدمی براخودت برنداشتی.بگرد دنبال ی کار دیگه هرچقد زمین خوردی دوباره روپاهات وایسا

بله خودمم میدونم مقصر اصلی من بودم ولی از طرفی من ۱۰ روز تمام زیر فشار کارهای عجیب این پسر بودم تازه ...

ببین به جای دفاع و توجیه دیگران و بهونه و ..‌ توام مینشستی مسخرش میکردی میگفتی برو بچه جون برو دهنت بو شیر میده از نقطه ضعفاش میزدیش، بازی روانی یا رفیقت میشد کوچیک ترم بوده چند سال پسرای نوجوون جو گیرن داداش کوچیکه میبستی به ریشش با سیاست کار میکردی 

ب نظرم برگرد سر کارت و خودتو قوی کن ب قول ما پوستتو کلفت کن تا بتونه تو جامعه قدم برداری نمیشه ک همش ...

از اون کار اومدم بیرون و خجالت میکشم جلیی که کلی گریه کردم کار کنم 

و میترسم درمورد اذیت هاش به پلیس فتا بگم ابرومو ببرع

کاربری دست دونفره ! 
از اون کار اومدم بیرون و خجالت میکشم جلیی که کلی گریه کردم کار کنم و میترسم درمورد اذیت هاش به پلیس ...

هیچ غلطی نمیتونه کنه چقد میترسی دختر ب پلیس بگو پدرشو دربیارن با مامانت مشورت کن

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
ببین به جای دفاع و توجیه دیگران و بهونه و ..‌ توام مینشستی مسخرش میکردی میگفتی برو بچه جون برو دهنت ...

با داداش کوچیکم هم سنه من همون طور که با داداشم رفتارکردم با اون رفتار کردم ولی این عجیبه 

من نمی تونم مسخره کنم یا با سیاست رفتار کنم من فقط میخواستم سرمو بندازم پایین کارمو درست انجام بدم 

کاربری دست دونفره ! 
ساعت کاریش خیلی برام خوب بود هم میتونسنم درس بخونم هم کار کنم حقوقشم ۷ ۸ تومن بود به غیر از اینها تو ...

خیلی درونگرایی و 

اگه مشکل مالی نداری تو خونه بمون ولی بعدا سر فرصت کار بهتر پیدا کن

به پسره بگو به پلیس فتا شکایت میکنی اگه فضای مجازی ول نکنه

و این مدت که کار کردی رو یه تجربه سخت ولی عالی در نظر بگیر 

بنظر من که خیلی تجربه جالبی بوده و تو شجاع بودی

دفعه بعد قدرت  رفتاریت تو جامعه بهتر میشه کمتر میشه چون تجربه ت بیشتر شده💪

اشتباه کردی با این اعتماد به نفس اول رفتی سرکار 

اول باید میرفتی کلاس هنری و باشگاه و این جور جاها یکم که ترست ریخت و اداب اجتماعی رو بلد شدی میرفتی سرکار

ولی واکنشت اون لحظه ها عادیه غصه نخور♥اینستاگرامتو هم پاک کن و یه پیج جدید بزن با اسم متفرقه که پیدات نکنه واسطه ها رو هم فالو نکن که پیدات نکنه

بعدم هیچ کسی بهت فکر نمیکنه و یادش نمیمونه مردم انقدر گرفتاری دارن که یادشون میره حتما امیدوار باش