2777
2789

شوهرم این چن روز الکی بهونه میگرفت گوشیمو چک میکرد الان گفته که روز عروسی ...نداشتی من اطمینان ندارم بهت 

بایدبریم پزشکی قانونی

میخوام بدونم برم مشخص میکنه چن سال ازش گذشته  نوع پرده چی بوده 

تهمتی که دارع بهم میزنه اشتباه باشه زندگی وبچهام بزارم برم برا طلاق  چون خیلی تهمت سنگینیه برام چون خونی نیومده فکر میکنه ...داشتم متاسفم برا افکار مریضش

دلتنگی مثل نشتی گاز میمونه.نه صدایی داره نه بویی.و نه هیچ رنگی ؛اما اروم اروم خفت میکنه.....ツ
نه عزیزم بعد از چند سال زندگی متاهلم معلوم نمیشه

پ چجور بهش ثابت کنم 

همون وقت بعد عروسی بهش گفتم ببرم قبول نکرد الان داره تهمت میزنه چون ...نیومده ازم😔

دلتنگی مثل نشتی گاز میمونه.نه صدایی داره نه بویی.و نه هیچ رنگی ؛اما اروم اروم خفت میکنه.....ツ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد از این همه سال چی شده همچین فکری کرده 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

منم خون نداشتم همون شب اول یکم چرت پرت گفتم بعدش تا الان ک دیگ چهارسال میشه دهنش بستست خداروشکر شوهرشمام مشخصه دنبال دلیل طلاقه وگرنه همون اول چیزی میگفت توروش وایستا و قشنگ ابروش ببر زنگ بزن ب خانوادت و خانوادش انقد ساده نشین پانشو برو پزشک قانونی سر بزن ب سلیطگی

پ چجور بهش ثابت کنم همون وقت بعد عروسی بهش گفتم ببرم قبول نکرد الان داره تهمت میزنه چون ...نیومده از ...

واسه همینه میگن قبل عروسی خودتون برید گواهی سلامت بگیرید حتی اگه خانواده داماد ازتون نخوان

الان که نمیشه ثابت کرد 

بعد از این همه سال چی شده همچین فکری کرده

خودمم نمیدونم 

😔

چن روز بحث داشتیم الان داره این حرفا میزنه بهم 

واسه همینه میگن قبل عروسی خودتون برید گواهی سلامت بگیرید حتی اگه خانواده داماد ازتون نخوانالان که نم ...

اخه تو شهرما این برگه رسم نیس

وگرنه میرفتم

منم خون نداشتم همون شب اول یکم چرت پرت گفتم بعدش تا الان ک دیگ چهارسال میشه دهنش بستست خداروشکر شوهر ...

یعنی نرم باهاش

نمیخوام فکر کنه واقعا چیزی بوده یا میترسم برم

یعنی نرم باهاشنمیخوام فکر کنه واقعا چیزی بوده یا میترسم برم

برو باهاش تا پزشک قانونی.....کنه تو صورتش بعد چندسال زندگی واقعا خجالت داره این حرفها

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸