2777
2789
عنوان

پارتنر پارانوییدی داشتید که باهاش بهم بزنید و بگرده⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 53 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پارانوئید هیچ وقت درمان نمیشهحتی اگر بپذیره و بره دکتر و دارو و روانشناس یکم فقط کنترل میشهتحمل شوهر ...

فکر کردم درست میشه دو تا تاپیک زدم همه میگن این اخلاق درست شدنی نیست

فکر کردم درست میشه دو تا تاپیک زدم همه میگن این اخلاق درست شدنی نیست

نیست واقعا

اختلالات روانی هیچکدوم درمان قطعی ندارن و کنترلن 

ولی اگر یک درصد بقیه درمان بشن 

پارانوئید چیزیه که هیچ وقت درمان نمیشه

چون به روانشناس و رولنپزشکشون هم نمیتونن هیچ وقت اعتماد کنن

خودتو بدبخت نکن

خدا بزرگتربن لطف زندگیت را بهت کرد قبل ازدواج فهمیدی پارانوئیده

چون انتظار یه آدم روانی رو میکشی که جز آسیب زدن بهت فایده دیگ ای نداره و هم اینکه کجا دیدی آدم مریض ...

ولی خیلی حیف شد بخدا خیلی براش تلاش کردم و خاطرات خوبی هم داشتیم🥲ولی بخاطر این اخلاق گندش همیشه دعوامون میشد

ولی خیلی حیف شد بخدا خیلی براش تلاش کردم و خاطرات خوبی هم داشتیم🥲ولی بخاطر این اخلاق گندش همیشه دعو ...

هیچم حیف نشد بهتر همین الان روانی بودنش ثابت کرده عاقل باش اگ زنش بشی صدبرابر بدتر سرت میارع جوری که آرزو کنی فقط بمیری

میگه ببخشید من اخلاقم خیلی بده و حسودم یا خداااا

پس اگه بهش وابسته نیستی فرار کن چون دقیقا روزای اول هم به من همینو میگفت و تو این چهار سال هر روز بد تر شد طوری که برام تایین میکرد کجا برم من حتی به این حرفاشم گوش میدادم ولی این اخرا دیگه واقعا روانی شده بود تا تکون میخوردم میگفت تو خیانت میکنی