سلام وقتتون خوش مشکل من ازنظرمن خیلی حاده بابام ورشکست کردش وکله چیزی که برش مونده یه خونه است درحده 6یا7تومن یه ماشین پارس تونسته بخره ودوتازمین داره یکیش درحده 2تومن قیمت خورده کلا 40متره ویکیش 4هزارمتره یه جایه تقریبا پرت 4تومن قیمت خورده وخریدار نداره الان اینده خوبیداره میشه گفتش دراین ورشکست شدن ماشین ماهم رفت به دلایلی ولی بابام گفته پولشومیدم بهتون ودرحال حاضرمایکماه ماشین نداریم بابام قصدفروش خونه روداشتش قراربودش پول ماشین ماروهم بده ولی حالامامانم پاشوتویه کفش کرده میگه حق فروش خونه ندلری میبینه بابام تواوضاع خیلی بدیه میگه اینوبفروشی بایازصفرشروع کنیم و... درصورتی که میتونن بانصفه پولش یه خونه نسبتا خوب بخرن ماشهرستان زندگی میکنیم وبا4تومن یه خونه اپارتمامی تومحل خودشون میشه. حالاسرهمین موضوع باشوهرم کمی سرسنگین شدن شوهرمنم پول بکارماشین نداره سخته بدون ماشین محل کارشم تاخونه دوساعت راه شاگرد داره ولی روزدرمیون بایدبره وبیادش موضوع اصلی اینه ماخونه داریم خواستیم اینجاروبنایی کنیم من طلاهاموبفروشم دوبلکس کینم شوهرم یمگه نه خونمون کلا ساختش بده هزینه اضاف نکنیم چون بنااوردش گفت خونه بسازی راحت تری تااینجوری باشه دوتازمین داریم میشه همون4تومن تقریبا ومقداری طلا ووام هم برمیداریم یه خونه میخریم درحده 5تومن اینا حالابابام اومده به من میگه شمارمین منوبردارین من الان پول لازممو.... ویه جوری تورودربایستی موندم شوهرمنم بدش نیمادش بعنوان پس اندازمیشه داشتش ولی واقعا توخونه ام اذیتم بخدا تابستون هاش گرم زمستون هاش سرد خونمون پشت به افتاب سه تابچه دارم وکوچیکه خونه کلا نمیخوایم خونه مون روخفه است اصلا یه جوریه بخداموندم ازیه طرف شوهرم خیلی پول لازمه هی بابام امروزفردامیکنه منم این وسط بخدا میفهمم دوتاشون هم باهم سرسنگین شدن داداشم شاگردشوهرمه بابم میگفت 1ماهه دیگه بیشترواینمیسته براش میخوام کاسبی راه بندازم شوهرمو میخوان یهولنگ کنه وسطه کاراگراینجوری بشه مجبوریم اسباب کشی کنیم وبعدچطورزمینوبفروشیم خونه بخری زمین روکسی نمیخره ازمون بخداموندم دیگه😭😭😭😭
مامانمم مرغش یه پاداره میبینه الان همه مون اوضاعمون چطوره فقط به فکرخونه است