2777
2789
عنوان

دندون خراب🥲

918 بازدید | 31 پست

خانما من ۲۲ سالمه بعد پارسال یکی از دندونای آسیابی شکست من پرش نکردم الان کرم خورده و گاهی خنریزی داره ار لثه داخلش

امشب داشتم شام میخوردم دیدم یکی دیگه از دندونامم شکست این ولی سالمه چیکار کنم؟

شما چندتا دندون خراب دارید کشیدینش یا پر کردین؟

سنتون چقدر لطفا جواب بدین میخوام ببینم اگه عادیه کمتر غصه بخورم😄

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دندونام داغون شده رسما

16 سالمه یبار تو بچگی حدود 9/10 سالم بود رفتم دندونپزشکی نمیدونم دکتره کارش خراب بود یا عادی بود ولی خیلی وحشتناک درد کشیدم سر درست کردنِ دندون، از اون موقع به بعد فوبیا دارم به دندون پزشکی خیلی وحشتناک میترسم

الانم قراره برم دندونامو درست کنم سه چهار روزه هی امروز و فردا میکنم...

اللهم عجل لولیک الفرج✨

من دندونام داغون شده رسما16 سالمه یبار تو بچگی حدود 9/10 سالم بود رفتم دندونپزشکی نمیدونم دکتره کارش ...

خیلی بده واقعا دندون توی ظاهر آدم خیلی تاثیر میذاره

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
باید هرسال چکاپ بری عزیزم، درستشون کنی یا روکش کنی اینجوری بخوان بریزن که تا ۳۰ سالگی چیزی نمیمونه، ...

هزینش خیلی بالاست فعلا نمیتونم

خیلی بده واقعا دندون توی ظاهر آدم خیلی تاثیر میذاره

اره ولی من دندونای خرابم آسیاییاست دیده نمیشه ولی خب چند روزه دردش شروع شده اصن تو غذا خوردنمم تاثیر گذاشته

اللهم عجل لولیک الفرج✨

من اونقد عصب کشی کردم ک دیگ از شمارش گذشته. دندونم یه چیز ارثی و شانسیه. خواهرشوهرم چهار سال ازمن کوچیکتره دائم هم درحال خوردن شکلات و شیرینی و کیک تا حالا توعمرش ب دندان پزشکی نرفته دو شکم زاییده حتی تو حاملگی هاش دندون درد نگرفت. بعضیا جنس دندونشون خوبه مال بعضیا خیلی زود از بین میره. بعضیارم دیدم سنی ندارن همه دندوناشونو کشیدن مصنوعی گزاشتن😑

اره ولی من دندونای خرابم آسیاییاست دیده نمیشه ولی خب چند روزه دردش شروع شده اصن تو غذا خوردنمم تاثیر ...

آره منم چند روز بود غذا میخوردم تیر میکشید امشب دیدم نصفش ریخت

هزینش خیلی بالاست فعلا نمیتونم

شده یه چیزی بفروشی ولی مهم دندونات هستن، اونا دیگه در نمیان عزیزم فقط یکبار تو زندگیت دندون داری، فرض اگر التگوت رو فروختی، یا هرچیز دیگه بعدا میتونی جاش بخری ولی دندون چی

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️