2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قلمچی

ولی از مهر برو

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

قلمچیولی از مهر برو

براچی مهر

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

براچی مهر

یکی اینکه برنامه تابستونش خوب نیست به نظرم

دوم اینکه سوال جدید طرح نمیکنن سوال آزمونای سالهای قبل رو عینا میارن 

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

قلم چی افتضاح بود

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

بستگی به سطح درسی و هدفتون دارهقلمچی سوال های چالش برانگیز تری دارهگزینه دو سوالات استاندارد تری دار ...

یعنی گزینه دو در سطح کنکور هست یا قلم چی؟

کدوم میشه به صورت تک درس ثبت نام کرد

ببین ماز خیلی بهتره.سطح سوالاش بالاست.منتها آنلاینه و جامعه آماریش کمتره

قلمچی سطح سوالاش متوسط رو به بالاست.هم حضوریه هم آنلاین ولی خب جامعه آماریش خیلی بیشتره.

با توجه به این موارد یکیشونو انتخاب کن.در کل من این دو تا رو پیشنهاد میکنم بهت

منتها از تابستون شرکت کن

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒

بودجه بندی وزمان آزمون هارو کدوم قسمت سایتش زدن؟

کنکور تیرماه ۱۴۰۴ منظورمه

واسه اون کسی بخواد آماده بشه

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )