یکی از آشناهای خیلی دورشون که خانم جوانی هم هست،یه مدت کوتاهیه بنا به دلیلی خونه مادرش زندگی میکنه،الان امشب شوهرم سر این موضوع که اگر با مردی رابطه داشته باشه «دوست پسر»یا بخواد پاشو کج بزاره میندازش بیرون و سرشو میبره و فحش و این حرفا میگفت به من!🤦🏻♀️شوهرم شدیدا غیرتی رو حجاب و مسایل ناموسی و هر چی خساسه شدید،منم گفتم فکر نکنم،خلاصه صداشا برد بالا برام!
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خلاصه منم در اومدم براش پیامک دادم ببین عزیز این بانو خانواده و کس و کار من نیست که بخای سرش به من چیزی بگی و فحش بدی،این خانمم کسیو نداره و بی کسو کاره از بدبختیش همین بس که به شما پناه اورده!در مورد این مساعلم با من حرف نزن برو به مادرت بگو ،واقعا به من مربوط نیست!
دوستان میشه تاپیک (کیا مثل من حامی ندارن ) گزارش بزنید
زدید لایک کنید صلوات بفرستم براتو🙏
پرسید زندگی چند قسمته؟ گفتم:سه قسمتکودکی وپیری ، پرسید پس جوانی چی؟گفتم : فدای حسین (ع)🥀آقاجان...نامه های منم میخونی؟به خدا با خط کوفی نیست🥀آقاجان ...چیزی تا محرم نموندهمیشه کربلای مارو امضا کنی؟؟؟