2777
2789

بچه ها من کسی که باهاشم  خیلی رمانتیک و عاطفیه حرفایه عاشقانه رفتار های عاشقانه چه میدونم شعر میگه واسم بیرون میریم از اولش تا اخرش تو حلق منه پلک نمیزنه یعنی ذل زده همش به من بعد همش نگران ریکشن منه ناراحت نشدم بدم نیاد اذیت نشم منو خیلی دوست داره حتی با اینکه میدونه من اونقدر علاقمند نیستم و رابطه برام جدی نخواد بود فقط میخواد من باشم خیلی قدر شناسه ولی من کلا شخصیت احساسی ندارم نمیدونم چکار کنم احساس میکنم بهش آسیب میزنم شما چطوری کنار میاین؟ 

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.

بیرون رفتم باهاش فقط 1تومن خرج شد دوتا کافه بردم هدیه گرفت واسم با اسنپ دو قدمم جابه جا میشدیم من گرمم نشه😐عذاب وجدان دارم

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مث مال منه

تو خوشت میاد اذیت نمیشی؟ همسرته یا نه

پارتنر ندارم فقط اومدم بگم منم مثل توام اصلا احساساتی نیستم و این یکم نگران کنندس برام🥲🥲🥲🥲

وای خیلی بده بخصوص برای خانوما من از دست توجه اهمیتش کلافه میشم 😢دلش میشکنه از بی احساسی من میگهدمگه رباطی

مرد عاشق تر باشه بهتره ولی شمام دیگه مته به خشخاش نذار چصی میای احساس نداری ولی داری میمیری برای اینکه یکی اینجوری واست بمیره 

ناشکری کنی یکی عین خودت نصیبت میشه که از سردی زیاد کف بالا بیاری بیفتی به غلط کردن 

میگن خربزه خوب نصیب خر میشه اینجاستا 

داستان دنیا همینه همیشه اونی رو دوست دارین که دوستتون نداره

اره متاسفانه بهش میگم عشقتو رو ادم مناسب تری سرمایه گذاری کن بهش برمیخوره 

خب بی احساس بودنت چرا باید آسیب بزنه؟

من و پارتنرم هم مثل شما هستیم ولی تا حالا احساس اینکه ممکنه بهش آسیب بزنم نگرفتم چون قدردان کاراش هستم و عملی جبران میکنم نه زبونی

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

مرد عاشق تر باشه بهتره ولی شمام دیگه مته به خشخاش نذار چصی میای احساس نداری ولی داری میمیری برای این ...

باور کن دست خوده ادم نیست مگه نه خودمم ناراحتم دوست داشتم احساسی تر باشم برام لذت بخش باشه البته اینکه کسی عاشقته اره خیلی حس خوبیه

وای خیلی بده بخصوص برای خانوما من از دست توجه اهمیتش کلافه میشم 😢دلش میشکنه از بی احساسی من میگهدمگ ...

میفهمم واقعا سخته کم کم سعی کن فیلمای عاشقانه ببین امم نمیدونم رمان بخون مثلا میفهمی چی میگم هر چند بازم میگم سخته برا ادمایی مثل ما که احساساتشونو بروز بدن

خب بی احساس بودنت چرا باید آسیب بزنه؟من و پارتنرم هم مثل شما هستیم ولی تا حالا احساس اینکه ممکنه بهش ...

اخه از سردی برخورد من هی ناراحت میشه دلش میشکنه

باور کن دست خوده ادم نیست مگه نه خودمم ناراحتم دوست داشتم احساسی تر باشم برام لذت بخش باشه البته این ...

اما یه چیزی بگم اگه دوسش داشته باشی میتونی دل به دلش بدی به نظرم خیلی علاقه نداری بهش مگه نه؟

میفهمم واقعا سخته کم کم سعی کن فیلمای عاشقانه ببین امم نمیدونم رمان بخون مثلا میفهمی چی میگم هر چند ...

اره از یه لحاظ چون رابطه جدی نیست نمیخوام با ابراز احساسات شرایطو برای بعدنش که قراره بلاخره جدا بشیم سخت تر کنم