2777
2789

پسرم بعد واکسن یک سالکی کلا اشتهاشو از دست داده هیچی نمیخوره کلا اب هم نمیخوره دهنشو قفل میکنه به زور هم بخوای بدی اوق میزنه ،فقط شیر خشک میخوره ،خیلی ناراحتم 😔😔حالا میخوام شنبه ببرمش دکتر،کسی بوده بچش اینجوری بشه بعد خوب بشه  ؟؟؟؟

حتی میبینه یه خوراکی که دستمه،فورا سرشو میچرخونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ده روز بیشتر۷ ،چهار تا دندون هم داره ،یدونه هم تازه سوراخ کرده لثشو،موندم از دندونه از چیه

فکر نکنم به خاطر واکسن باشه ،به احتمال زیاد به خاطر دندونش،شیر میخوره چون نیاز نیس بجوئه،نگران نباش خوب میشه

فکر نکنم به خاطر واکسن باشه ،به احتمال زیاد به خاطر دندونش،شیر میخوره چون نیاز نیس بجوئه،نگران نباش ...

غذا رو میکس میکنم یا فرنی رو خیلی رقیق درست میکنم اما اصلا حتی دهنشو باز نمی‌کنه 

غذا رو میکس میکنم یا فرنی رو خیلی رقیق درست میکنم اما اصلا حتی دهنشو باز نمی‌کنه

شاید به خاطر دندونش می‌ترسه که غذا بخوره یا کلا بی اشتها شده ،خودمون وقتی یه جایمون درد میکنه کلا از غذا زده میشیم ،اون که طفلی، بچس

شاید به خاطر دندونش می‌ترسه که غذا بخوره یا کلا بی اشتها شده ،خودمون وقتی یه جایمون درد میکنه کلا از ...

مرسی جواب دادی عزیزم 🌹🌹،کلا حالم گرفتس از این رفتارش کاش زودتر خوب بشه 

خواهش میکنم گلم ،گوشی بده دستش که سرگرم شه بعد غذا بهش بده ،کارتون بزار براش ،شاید افاقه کرد

هر کار میکنم اصلا فایده نداره نمیدونم چشه ،حالا ان شالله شنبه ببرمش دکتر ببینم چطور میشه بازم مرسی ازت❤️