2777
2789
عنوان

شدنی هست

79 بازدید | 6 پست

هزینه  مراسم  یک  شب  عقد  توی  برج  خلیفه دبی ؟

من  برام  عقد  نگرفتن  و  عقد  و  عروسی  رو  باهام  گرفتن  

حالا  واسه  این   میخوام  به  شوهرم  بگم  باید هر  طور  شده  پول  جور  کنه  بریم  دبی  توی  برج  خلیفه  یک  شب  عقد  بگیر  برام  با لباسی  که  دوست دارم  

به نظرتون  چقدر  میشه ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم توقعات آدم ها متناسب با درامد و سبک زندگیشونه نه معیار کلی جامعه

ولی خب کی انقدرپولداره که چنین کاری بکنه تو ایران فکرنمیکنم کسی تااین حدپولدارباشه بحث ۱۰۰ الی ۲۰۰ میلیون نیست بحث میلیاردهاست که حتی سوادادم نمیکشه بشماره بهتره منطقی باشید

نه پولدارم نه ملکه ولی اون وظیفه اش هست این کار رو بکنه حقشه

بنظرشماکسی که ۲۰۰ الی ۳۰۰ میلیون ندادهمینجاواست جشن عروسی بگیره میلیاردهاتومن خرجت میکنه بری برج خلیفه مثل ملکه هاجشن بگیری منطقی باش خواهرمن یچیزیم بهت میگه شوهرت ناراحت میشی  کاشکی داقعابتونی بری اونجا من ازخدامه که یه ایرانی خوشبخت باشه