2777
2789
عنوان

درس بخونم یا آنلاین شاپ بزنم

192 بازدید | 9 پست

بچه ها من خودم لیسانس مهندسی از دانشگاه دولتی دارم

ریاضیاتم عالیه

متاسفانه تو رشته ای که خوندم کار پیدا نکردم و به نظرم با وضعی که میبینم پیدا هم نخواهد شد

کلی کار شروع کردم که تو همشون شکست خوردم جلو مردم سرشکسته شدم😭

طاقت شکست ندارم دیگه

به نظرتون بشینم برای پرستاری بخونم کنکور بدم خوبه 

یا اینکه آنلاین شاپ بزنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه تو رشته خودت بتونی کار کنی خیلی خوبه

الان کنکور دردسرش بیشتر شده با تاثیر معدل و مخصوصا هم برای رشته‌های علوم پزشکی رقابت زیاده نشدنی نیست ولی دردسرهای هم هست...

آنلاین‌شاپ هم شغل زودبازده‌ای نیست طول میکشه تا اعتماد کنن بهت و کارت بگیره اونم اگه باتوجه به پلتفرمی که میخوای توش فعالیت کنی خوب و درست فعالیت کنی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
توی هر کاری میتونی پول خوب دربیاریمنتها باید خاک خوری کنی و درست تلاش کنیاگه توی این کار نتونی توی ا ...

انقدر خاک خوردم فایده نداشته 

حیف وقتی که تو کارورزیا گذروندم مفت مفت ۳ سال

سمت هرکدوم خواستی بری چه درس چه کار

قبلش خوب تحقیق کن با اطلاع و آگاهی برو سمتش اینجوری ریسکش کمتر میشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
سمت هرکدوم خواستی بری چه درس چه کارقبلش خوب تحقیق کن با اطلاع و آگاهی برو سمتش اینجوری ریسکش کمتر می ...

از آنلاین شاپا سوال میپرسم جواب نمیدن☹️

اطرافمونم نداریم آنلاین شاپ 

پرستار چندنفری دیدم موفقن 

نمیدونم که

از آنلاین شاپا سوال میپرسم جواب نمیدن☹️اطرافمونم نداریم آنلاین شاپ پرستار چندنفری دیدم موفقن نمیدونم ...

آنلاین‌شاپ من یه مدت تو ذهنم بود تحقیق کردم ولی کارش اصلا آسون محسوب نمیشه اندازه به کار تو بیرون مجازی باید جدی بگیریش اگه بخوای موفق شی اولش حداقل تا چندماه اول که فروش نداری تهش در ماه دو سه تا مگر اینکه بلاگری چیزی تبلیغت کنه و اعتماد برات جلب کنه که اونم هزینه داره

و پیشنهادم اینه اولش جنس زیاد نخری که حالا به هردلیلی نشد رو دستت بمونه

و اینکه اگه تو اینستا میخوای فعال باشی باید کار با اینستا رو بلد باشی فعالیتت منظم باشه نه اینکه امروز فعال باشی تا یه هفته نباشی اینجوری پیجت خیلی رشد نمیکنه

و از همه مهم‌تر نحوه تولید محتواست باید محتوای با کیفیت و جذاب درست کنی

نحوه ارسال و پست و... هم هست

پس اصلا فکر نکن کار آسونیه و چهارتا عکس میذاری و تمام

مهم‌ترین و اصلی‌ترین کار جلب اعتماد مخاطب هست