2777
2789

خیلی دوستش دارم 

اونم دوستم داره

پا همه شرایطم مونده

خیانت نکرده با اینکه من خیلی نمیتونم بهش اس یا زنگ بزنم چون گوشی ندارم

خیلی نمیتونم برم ببینمش در حده چند ماهی یک بار 

اونم ۸ ساعت میکوبه میاد میگ اگ میخوای ی سوییت میگیرم نزدیک خونتون هرچقد ک میگی میمونم تونستی در حده پنج دیقه هم شده بیا پیشم هر چی خودت بگی

نه خانواده اون موافقن ن مال من

از من ک اگ خودمم بکشم نمیزارن باهاش ازدواج کنم

الان میخوایم کلا انجامش بدیم که تا تهش بمونیم پا همه خطراتشم موندیم

بگید چیکار کنم

ن میتونم برم و اینکه میترسم یوقت مریضی زنان بگیرم مجبور شم برم دکتر بعد چطور بگم ک زنم

🤦‍♀️

ببینید واقعا نمیشه بهم برسیم این تنها راهه میخوایم کلا باهم بمونیم

از این بزن در رو ها هم نیست مطمعنم ازش

من ۲۰ سالمه اون ۳۲

یه استرسی دارم نمیدونم چیکار کنم

یا درد رسیدن یا حسرت نرسیدن:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موافق نیستم. اشتباهه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

نکن اینکارو. اونی که این وسط اسیب میبینه دختره ، افسرده میشی بعدش وقتی که دیگه ترکت کرد

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃