2777
2789
عنوان

مشاور کنکورررر

2408 بازدید | 19 پست

سلاااامم امیدوارم حالتون خوب باشه❤️

مشاور کنکوری که خوب باشه می‌شناسید؟؟ 

نظرتون درباره 

تیم نوتروفیل 

راسخ 

سهرابی مفرد 

سیب ترش 

و امیر میرهلی چیه؟ 

تا حالا باهاشون مشاوره داشتین؟ اگر داشتین چطور بودن؟ 

منی ک خودم‌مشاور تیم‌نوتروعم😂

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

نظرم منفیه

اکثرا تجربه ی خوبی نداشتن از این موسسه های اینستایی

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین من خودم مشاور داشتم ، خودمم کنسلش کردم 

مشاور فقط میخواد نظر خودشو تحمیل کنه و به اون روشی که اون میگه پیش بری 

اگه میتونی خودت درس بخونی یعنی بدون اینکه فشار کسی باشه، خودت بخون به نظرم ،خواستم تجربه خودم رو بهت بگم

اون دل هایی که شاد میکنی،اون مهربونی هایی که پخش میکنی...میشه همون عجب شانسی آوردم های زندگیت... 🌷
ببین من خودم مشاور داشتم ، خودمم کنسلش کردم مشاور فقط میخواد نظر خودشو تحمیل کنه و به اون روشی که او ...

یه مدت سعی کردم خودم برنامه بریزم اما تو این زمان همش احساس می‌کردم دارم راهو اشتباه میرم یا یسری از جزئیات رو نمیدونم، بعد کلا دوست داشتم یکی باشه که روی روندم نظارت داشته باشه چون توی خانواده کسی نیست که با مسیر کنکور آشنایی داشته باشه

من با آقای راسخ داشتم راضی بودم و بهشون قول دادم هر جا باشم تبلیغ کارشون رو بکنم واقعی ترین و مهربون ترین آدمین که تو سال کنکورم داشتم من امسال از نظر خانوادگی بخصوص خیلی اذیت شدم ولی کنارم بودن مثل یه رفیق واقعی و حتی تو مسائلی که ارتباطی به کنکورم نداشت راهنماییم کردن من خودم به شخصه از مشاور کنکورا خیلی تعریف نشنیدم تا حالا ولی امیرحسین راسخ بهترین مشاوریه که دیدم و جالب اینجاست که تو پانسیونی که میرفتم بهم معرفی کردن بچه ها یعنی خیلی دیگه هم بدون که راضی بودن و همیشه تعریف می‌کردن خلاصه اینکه من نمی‌دونم تا حالا تجربه مشاور داشتن داشتی یا نه ولی اگه حرف گوش کنی و زیاد وقت میزاری آقای راسخ بهترین مشاور می‌تونه برات باشه هم رزومه ش قویه هم کارش عالیه حالا دیگه بقیش به تلاش خودتم بستگی داره..من خودم اینطوری بودم که اوایل زیاد نمیخوندم ولی اینقدر این آدم دلسوزه که باعث شد کمتر از 12 ساعت در روز میانگین ساعت مطالعم نباشه مشاور خوب کمه اگه تونستی ازش استفاده کن من خودم همیشه میگم کاش زودتر آشنا میشدم باهاش چون خیلی خوب تاثیر میزاره و باعث تغییر شخصیتت میشه این از نظر من امیدوارم که بهت کمک کنه💞

من از نوتروفیل راضی نبودم ولی مدیکال چرا !البته مدیکالم به مشاورت ربط داره بنظرم کلا همه جا به مشاورت مربوطه و تلاش خودت 

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂