2777
2789
عنوان

دوستم میگه پولت دلار بخر

176 بازدید | 19 پست

۴۴میلیون پول دارم توفکر این بودم برای پس انداز طلا بخرم

دوستم میگه نقد کن پولتو ارزونتر بخر بعدکارتی بفروش سودکن بعدباز فردا صبح برواز بانک نقد بگیر بخر باز بفروش و....

کسی همچین کاری کرده من حوصله این کاراروندارم یکم گیج کنندست طلابخرم؟؟؟

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راس میگه قراره بشه ۸۰ تومن

من هیچی سردرنمیازم این خودش بلده حوصله هر روز بانک رفتن پول گرفتن ندارم خیلی پیچیده هست کار دازه

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
النگو بگیر اجرتش از همه طلاها کمتره النگو آینه ای

من احتمالا میخام بعدا بفروشم میخام اگ گرفتم اب شده یا به قیمت تایلو بگیرم این دوستم این پیشنهاد داده 

اینکه دوستت گفتم فکر کنم شرعی مشکل داره خرید و فروش پول، من جان باشم طلا میخرم هم استفاده می‌کنی هم ...

نبابا مث فروشندگی هست دیگه یچی میخری روش سود میکشی میفروشی 

من هیچی سردرنمیازم این خودش بلده حوصله هر روز بانک رفتن پول گرفتن ندارم خیلی پیچیده هست کار دازه

اشکال نداره به خودت زحمت بده هر کاری سختیا خودشو داره

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

اشکال نداره به خودت زحمت بده هر کاری سختیا خودشو داره

واقعا این کار بکنم؟؟

این دوستم یه دوستی داره همچین کاری میکنه همیشه پول نقد جور میکند ارزون تر میخره بعدمیفروشه 😐😐😐