المیراخانوووووم مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 11907 عنوان دوستم میگه پولت دلار بخر 176 بازدید | 19 پست ۴۴میلیون پول دارم توفکر این بودم برای پس انداز طلا بخرمدوستم میگه نقد کن پولتو ارزونتر بخر بعدکارتی بفروش سودکن بعدباز فردا صبح برواز بانک نقد بگیر بخر باز بفروش و....کسی همچین کاری کرده من حوصله این کاراروندارم یکم گیج کنندست طلابخرم؟؟؟ وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن 1403/04/07 | 18:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sperso عضویت: 1398/02/29 تعداد پست: 9229 راس میگه قراره بشه ۸۰ تومن روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید
zizigooolooooo عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 1373 سکه اونم ربع فقط سوده در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را میشنود
المیراخانوووووم مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 11907 راس میگه قراره بشه ۸۰ تومن من هیچی سردرنمیازم این خودش بلده حوصله هر روز بانک رفتن پول گرفتن ندارم خیلی پیچیده هست کار دازه وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
معشوقه۱سینوهه عضویت: 1402/06/18 تعداد پست: 4175 طلای اب شده بخر توزندگیم انقدر وجود خدارو حس کردم که حدنداره، خدایاشکرت 💙
faezehjoon9 عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 4223 اینکه دوستت گفتم فکر کنم شرعی مشکل داره خرید و فروش پول، من جان باشم طلا میخرم هم استفاده میکنی هم سرمایه است
maryyeh عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 3872 راس میگه قراره بشه ۸۰ تومن این برای دولت قبل بود فردا که مشخص بشه رییس جمهور کیه سیاست هاش و جبهش مشخص بشه بعدش میشه به قیمت دلار و طلا فکر کرد
المیراخانوووووم مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 11907 النگو بگیر اجرتش از همه طلاها کمتره النگو آینه ای من احتمالا میخام بعدا بفروشم میخام اگ گرفتم اب شده یا به قیمت تایلو بگیرم این دوستم این پیشنهاد داده وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
sssssssstar عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 10267 دلار کثیفه. میدونی قیمتش که بره بالا قیمت داروهای خاص چقدر بیشتر میشه. روی دلار هیچوقت سرمایهگزاری نکن. طلای آبشده بخر.
المیراخانوووووم مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 11907 اینکه دوستت گفتم فکر کنم شرعی مشکل داره خرید و فروش پول، من جان باشم طلا میخرم هم استفاده میکنی هم ... نبابا مث فروشندگی هست دیگه یچی میخری روش سود میکشی میفروشی وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
sperso عضویت: 1398/02/29 تعداد پست: 9229 من هیچی سردرنمیازم این خودش بلده حوصله هر روز بانک رفتن پول گرفتن ندارم خیلی پیچیده هست کار دازه اشکال نداره به خودت زحمت بده هر کاری سختیا خودشو داره روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید
المیراخانوووووم مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 11907 اشکال نداره به خودت زحمت بده هر کاری سختیا خودشو داره واقعا این کار بکنم؟؟این دوستم یه دوستی داره همچین کاری میکنه همیشه پول نقد جور میکند ارزون تر میخره بعدمیفروشه 😐😐😐 وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن