2777
2789

قضیه از این قراره که من هفته آینده جلسه تمکین دارم... وکیل شوهرم زده که قبلا هم اطهارنامه برات زده شده به شماره فلان که این کار تکرار کردی اما برای من اظهارنامه ای در سامانه ثنا نیومده... اصلا من در اون زمان خونه همسرم بودم و داشتم زندگی میکردم... حالا اگه وکیل شوهرم دروغ زده باشه این خودش میتونه کمکی بهم کنه... اصلا چطوری ثابت کنم که چنین اظهارنامه ای برای من نیومده

ببخشید من اطلاعات حقوقی ندارم زیاد ولی بر اساس تجربه میگم 

تمکین مهمه   چون اگه حقو به همسر بدن هم میتونه زن بگیزه و همم دیگه نفقه نمیده  

حالا تاریخش یکم این ور اون ور تر باشه نمیدونم  چقدر اهمیت داشته باشه 

بعدشم به نظرم میتونی ب قاضی بگی ک شاهد داری ک تا چ تاریخی با این اقا زیر یک سقف بودی

خودت وکیل نداری ؟

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
ببخشید من اطلاعات حقوقی ندارم زیاد ولی بر اساس تجربه میگم تمکین مهمه چون اگه حقو به همسر بدن هم می ...

واقعیتش نه نفقه برام مهمه و زن گرفتنش... اما نمیخوام تو این جلسه برنده بشه... برگه پزشک قانونی دارم که ثابت کنم امنیت جانی نداشتم. بنظرتون میتونه منو ناشزه کنه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعیتش نه نفقه برام مهمه و زن گرفتنش... اما نمیخوام تو این جلسه برنده بشه... برگه پزشک قانونی دارم ...

نه اون برگه کمک کننده س.فقط اگه وکیل نداری حتما خوب حرف بزن و شمرده از قبل تمرین کن حواست باشه اشتباه نکنی.هر مدرک یا شاهدی داری با خودت ببر

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
واقعیتش نه نفقه برام مهمه و زن گرفتنش... اما نمیخوام تو این جلسه برنده بشه... برگه پزشک قانونی دارم ...

چقدر طول درمان داری ؟

چرا وکیل نگرفتی دختر  

منم  مثل تو  درگیر این تمکین هستم ولی خدارو شکر وکیلم خیلی ذرست و حسابیه چون  شوهرم ظاهرش موجه هست   گفت هیچ طوره نمیتونیم تمکبن رو ببریم  فقط   با زیرکی جلسه رو میندازه عقب 🥲🥲   اولین جلسه تمکینم اذر پارسال بود ک خدارو شکر هنوز ناشزه نشدم 

میتونی باهاش زندگی کنی؟‌ اگه دیدی قاضی  حق رو بهت نمیده چند روزی برو باهاش زندگی کن بعد با یه دعوای ساختگی بیا بیرون 

تا بخواد درخاست تمکین بده و جلسه برگزار بشه باز چند ماهی طول میکشه

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
چقدر طول درمان داری ؟ چرا وکیل نگرفتی دختر منم مثل تو درگیر این تمکین هستم ولی خدارو شکر وکیلم خی ...

بخاطر اینکه همسرم ارزش ی قرون خرج کردنو نداره... و ندادن نفقه، مهریه و .... اصلا برام مهم نیست و فقط می‌خوام اذیتش کنم که تو راه دادگاه باشه... و قصدش هم جدا شدن نیست و فقط با این کار میخواد اذیتم کنه و قانونی منو به زندگی برگردونه

شما هم برگه پزشک قانونی داشتی؟

بخاطر اینکه همسرم ارزش ی قرون خرج کردنو نداره... و ندادن نفقه، مهریه و .... اصلا برام مهم نیست و فقط ...

یعنی قصد جدایی داری ؟

نه متاسفانه  من هیچ وقت نرفتم پزشکی قانونی 

هیچ چیزی بر علیهش نذارم

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
یعنی قصد جدایی داری ؟ نه متاسفانه من هیچ وقت نرفتم پزشکی قانونی هیچ چیزی بر علیهش نذارم

باور کنید هنوزم خودم جواب این سوال نمی‌دونم... بین دوراهی هستم

اگر هم برگردم فقط با شرط اینکه خونه دیگه ای بگیره و تو ساختمون خانوادش نباشیم

باور کنید هنوزم خودم جواب این سوال نمی‌دونم... بین دوراهی هستماگر هم برگردم فقط با شرط اینکه خونه دی ...

عزیزم   خودت دو دو تا چهار تا کن تصمیم بگیر 

ولی اگه  مشکلت  فقط همینه سعی کن ک بتونی متقاعدش کنی یا ازش  تهعد بگیری 

مسیر  دادگاه هم  خسته کنندس  هم خیلی سخته 

بعدش میشی‌ یه خانوم مطلقه با این همه مشکلات توی این جامعه  

انشالله بهترین تصمیمو بگیری

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
عزیزم خودت دو دو تا چهار تا کن تصمیم بگیر ولی اگه مشکلت فقط همینه سعی کن ک بتونی متقاعدش کنی یا ...

مشکل اصلیم وابستگی خیلی زیاد به خانوادشه و هیچطوره هم حاضر نیست از اون خونه بلند بشه... فقط میگم شاید اگه خونمونو عوض کنیم کمی از وابستگیش و مشکلات من کم بشه...

در ضمن من اصلا دلم نمی‌خواست پام به دادگاه باز بشه تا اینکه رفت برام عدم تمکین زد... اما منم دیگه ولش نمیکنم و میرم دنبال نفقه... ی سوال حتی اگه ناشزه بشم نفقه سال های قبل میتونم بگیرم درسته؟

مشکل اصلیم وابستگی خیلی زیاد به خانوادشه و هیچطوره هم حاضر نیست از اون خونه بلند بشه... فقط میگم شای ...

ببین شوهر منم همبن بود خیلی وابسه بود و ما شهر غریب زندگی میکردیم  حدود سیصد  کیلومتر فاصله داشتبم با ابن حال اون ها دست از سرش  بر نمیداشتن 

منظورم اینه باید همه ی جوانب رو بسنجی  ممکنه خونه رو هم عوض کنه بازم اوضاع همین باشه

میتونی بگیری بهش میگن نفقه معوقه   البته دنگ و فنگ خودشم رو هم داره

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
ببین شوهر منم همبن بود خیلی وابسه بود و ما شهر غریب زندگی میکردیم حدود سیصد کیلومتر فاصله داشتبم ب ...

شما در جلسه دادگاه تمکین اعلام کردید که قصد ندارید برگردید؟

شما در جلسه دادگاه تمکین اعلام کردید که قصد ندارید برگردید؟

نه وکیلم گفت نبابد اینو بگیم 

بابد بگی من زندگیمو دوست دارم و اگه اقای قاضی بگه میرم سر خونه و زندگیم ولی بابد خودشو اصلاح کنه یا تهعد بده و این حرفا

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫