2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم هنوز بچمو ینی نوه‌شونو ندیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 22 پست
پشیمون میشی اگر آشتی کنی منم خانواده همسرم این شکلی هستن و از خدامه قطع ارتباط کنیم

اره مطمئنم پشیمون میشم 

کاری نمیکنم ک اشتی کنن خودشون هرکاری کردن کردن

خدایا،در اندک من تویی فراوان✨❤️

دقیقا منم با اینکه خیلی دل خوشی ندارم ولی از قطع ارتباط بدم میاد.‌حس میکنم ادم زندگیش بی معنی میشه و بچه هم گناه داره از رابطه با خانواده پدری محروم بشه

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه کی مقصره کاری ندارم ولی معمولا بچه پاپیش میذاره برا آشتی با پدر مادر بچتونو برمیداشتید میرفتید ...

۹ ماه باردار بودم هیچ سراغی نگرفتن

من تو شهرشون غریبم کسی رو جز اینا نداشتم

دقیقا منم با اینکه خیلی دل خوشی ندارم ولی از قطع ارتباط بدم میاد.‌حس میکنم ادم زندگیش بی معنی میشه و ...

من برای بچم ارزش قائل میشم 

هیچوقت خودم برش نمیدارم نمیرم خونشون

اونا باید اول بیان دیدن این بچه

هرچند بازم اصلا دوس نداررم

چون دیر کردن

من برای بچم ارزش قائل میشم هیچوقت خودم برش نمیدارم نمیرم خونشوناونا باید اول بیان دیدن این بچههرچند ...

مگه چند تا نوه دارن که انقد بی ذوقن

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

چی بگم در کل تو دخالت نکن همسرت باید مدیریت کنه

همینکارو میکنم

تو این مدت عروسی دخترعموش دعوت شدیم بخاطر اینکه خانوادشو نبینه نرفتیم

چن شب پیش خونه عموش دعوت شدیم زنگ زدن اصرار که بیاین شوهرم گف نه نمیریم،واسه اینکه خانوادشو نبینه..