2777
2789
عنوان

خواستگار دوستم

| مشاهده متن کامل بحث + 4371 بازدید | 217 پست
بچه ای د یگه خانواده ا ذیتت می کنن اره ؟ به ا وژانس اجتماعی ز بزن

!!!!

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
ا ون بقیه که تعلیق شد محض اطلاعت

کو بابا من هستم منتها خودمو در حدی پایین نمیارم که جوابتو بدم الانم گفتم اعلام حظور کنم خوشحال نشی

💖به معجزه ی خدا ایمان دارم ومیدونم شاید دیر اما بهترین هدیه رو بهم میده💖          

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما. چقدر. خانوم. مهندس؟!!!گفتم. که شما. با توجه به. گفته. ها. باید. مشغله های. بزرگ تری. از. ب ...

شما چه قدر خانوم مهند س ؟؟؟ جمله نیست عزیزم 

برو ۱ لیوان اب بخور که بتونی جمله هات تمام کنی 

شما پر سیدی خوب در چه حد ؟؟؟ عین همین پرسیدی دیگه من هم تعر یف کر د م حا لا هی میا ی می گی عقده عقده ...

پرسیدن گفتی فلان قدرو فلان قدر باور نکردن گفتی پراز حسرتن میگن دردغگو منم گفتم لزومی نداره بیای بگی حالا هر کی ام پرسید وقتی تحل قضوت نداری همه چی زندگیتو نریز وسط به منم پریدی که به تو چه و فلان خب تحمل نداری جواب شونو نده که نگن دروغگویی

واقعا خیلی ناعادلانس!!!! یکیو میشناسم با مرد زن دار بخاطر پول رابطه داره هزار تا دوس پسر داره...تحصیلات دیپلم اونم ب زور...یه ادم ولخرج و بدجنس و بد ذات...وضع مالی خونواده صفر ...ولی خودش چون خوشکله از زمین و زمان بهترین خواستگارا براش میباره و این ناز میکنه منتظر دکتره !!! چرا واقعا؟؟! منکه دلم شکست بخاطر این قضیه چون عادلانه نیست دخترای خوب خواستگار ندارن اونوقت این!!! مطمئنم با بهترین ادم ازدواج میکنه و شوهرشم عاشقش میمونه چون خوشگله !!!! چرااااا اخه؟؟؟! بعضی وقتا با خودم میگم واقعااا حق اونایی هست ک فقط دنبال خوشگلی هستن همچین اشغالایی گیرشون بیاد....البته یه درد دل بود ربطی ب تایپیک و دوست اسی نداشت

@niniyar_1 واقعا رسیدگی به سایت خیلی بده به ا دم توهیمچن می کنن به خانواده ادم‌توهین می کنن خب اون ...

اخه دارایی که مهرشهر زندگی میکنی و مینازی خوبه الهیه نیستی باید نی نی یار بیاد بگه حق با کیه

@niniyar_1  

مهر شهر فاز ۱ خونه متری ۲۰۰ میلیونه شما اصلا خبر نداری چی می گی 🤣🤣🤣

گفتم درحده من نیستی از قیمتای سعادت آبادو ولنجک خبر نداری دیگه فک میکنی خیییلی بالایی بالاتر از تولم خییییلی هست یکم سطح فکرتو ببر بالا

خو ب شد یادم دادی برم‌تاپیک هات بخونم همون شوهرت خوبت می کنه

تو خوبی خداروشکر یکی گرفتتت والا میموندی تو خونه بابات