2777
2789
عنوان

خواستگار دوستم

| مشاهده متن کامل بحث + 4371 بازدید | 217 پست
ا خی😂حا لت چه قدر بده

نه. به. اندازه تو.  من. از سال. ۹۸ اینجام. شما. دیگه نوبری  خانوم. آقای.  دکتر!!

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

@niniyar_1 @niniyar_2 @niniyar_3

تگ. کن. ببینم. نی نی. یار. حق. رو.  کی. میده!!   نه تنها. به من. بلکه  به. دیگران. هم. پریدی.  بر فرض. که. تو شرایطتت  خوبه. آیا به. دیگران. ربط. داره؟؟ این. نشون. دهنده. عقده های. درونی.  کودکیه!!

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
چی بگم خا نوم نقطه ا ییییییی

سکوت  کن باور  کن دارم. میمیرم از خنده

با ید هم از خنده بمی ری با این تیک عصبی خند داره ت چیه این خب ؟؟؟؟ 😂😂😂بر و خودت درمان کن هی ..... ...

اهان. به. جز. خانوم. استاد دانشگاه  بودن. و نظارت. بر املاک. فوق. زیادتون  به صورت. پاره. وقت. روانکاوی   هم میکنی؟ نمیدونم.  کجا. بزرگ شدی.  فقط  میدونم.  عقده. ای. هستی!

ا ون بقیه که تعلیق شد محض اطلاعت

عه؟

اهان. به. جز. خانوم. استاد دانشگاه بودن. و نظارت. بر املاک. فوق. زیادتون به صورت. پاره. وقت. روانک ...

به قران ۴ سال هم تیمارستان کار کرد م از شا نس تو 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

ا لان که نقطه هات ز یاد شد یعنی حا لت بد تره 

خب خو دت پر سیدی خا نم نا راحت می شی چرا می پرسی پناه بر خدا

والا. برای. چی. ناراحت بشم. هرکی.  هرچی. داره.  مبارکش. باشه. تو عین. خروس. جنگی. پریدی. به. ما🤐🤐🤐🤐 توبه 

به قران ۴ سال هم تیمارستان کار کرد م از شا نس تو 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ا لان که نقطه هات ز یاد شد یعنی حا ل ...

اهان. اونجا. با همسرت. آشنا شدی؟؟  تویه  بخش. بودین؟ مگه. مردونه. و زنونه. جدا نیست؟